Bacalar map

Bacalar

9.6 · 315 recensies

Chrysantenstraat 4, Amsterdam

Bacalar
Bacalar Bacalar
Bacalar Bacalar
Bacalar

Over deze locatie

Aan de Chrysantenstraat 4 in het gebied 'Buiksloterham' in Amsterdam ligt Bacalar. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 315 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bacalar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buiksloterham hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Godfried de Vries
Google Maps Logo

Leuk concept. Geweldige ambiance. De cocktail met mesqual, limoen en gepeperde rand is verrukkelijk. De taco’s zijn lekker, maar lastig te eten met alleen je handen. Omdat wij kozen voor vegan, leken alle gerechten wel heel veel op elkaar.

Godfried de Vries 1 maand geleden
India Rose Klap
Google Maps Logo

Erg lekkere en bijzondere drankjes. De gerechten wisselen wel in kwaliteit het ene gerecht is fantastisch het andere oké maar niet bijzonder. De bediening is erg vriendelijk maar heeft weinig aandacht / tijd, hierdoor krijg je het gevoel soms lang te moeten wachten.

India Rose Klap 2 maanden geleden
Sam Mas
Google Maps Logo

Geweldig in een woord! Echt mexicaans eten, zoals je het in Mexico zou krijgen. Prijzen zijn prima, niet goedkoop, niet mega duur. Setting is ook geweldig in een oude garagebox. Helemaal in de stijl van Noord

Sam Mas 3 maanden geleden
Mark Drost
Google Maps Logo

Leg nu je pen neer, klap je laptop dicht en ren naar Bacalar. Topervaring gehad. Geweldige gegeten, zowel voor het oog als de tong. Vriendelijk geholpen in een sfeervolle zaak en voor mooie prijs/kwaliteit. Enig minpuntje: te kleine/oncomfortabele tafeltjes.

Mark Drost 3 maanden geleden
Stijn Fabriek
Google Maps Logo

Dit is een absolute aanrader. Op het eerste gezicht zou je er zo langs rijden. Het restaurant zit een beetje verstopt tussen de garages op het industrieterrein. Echter binnen is er een mooie sfeer en het eten is extreem goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel maken het helemaal top! En ze draaien goede muziek.

Stijn Fabriek 4 maanden geleden
Dirk Breedveld
Google Maps Logo

Wat een feest deze taqueria met een verrassende warme ambiance verscholen in Noord. Mijn aanraders zijn pulpo, atun en bloedworst. Bediening heel attent en vriendelijk. Top dranken kaart ook voor non-alcoholische dranken. Reserveren noodzakelijk.

Dirk Breedveld 8 maanden geleden
Duncan Meeuwes
Google Maps Logo

Afgelopen zondag was ons eerste keer bij bacalar en ook onze laatste keer. In eerste instantie leuke plek en zag het eten er goed uit. Bij onze eerste bestelling van een nachos en de taco pulpo hebben wij na meerdere keren aan te hebben gegeven pas na 45 minuten onze taco’s gekregen. In de tussentijd nog maar eens extra taco’s besteld waarvan we onze eerste taco’s redelijk snel kregen maar de daarop volgende taco’s hebben wij na nog eens 40 minuten wachten onze spullen gepakt en bedankt. De reactie van het personeel was daarbij nog de grootste verbazing, waarbij de ene werknemer een magere sorry vanaf kwam, had de andere het nogal hoog in z’n bol en was hij verbaast dat we weg gingen en niet meer wilde wachten op de nog bestelde taco. Nog nooit zo iets slechts meegemaakt.

Duncan Meeuwes 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bacalar

Goed nieuws! Bij Bacalar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.