Bacalar map

Bacalar

10 · 694 recensies

Chrysantenstraat 4, Amsterdam

Gesloten

Bacalar
Bacalar Bacalar
Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar Bacalar
Bekijk meer
Bacalar

Over deze locatie

Aan de Chrysantenstraat 4 in het gebied 'Buiksloterham-Zuid' in Amsterdam ligt Bacalar. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 694 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bacalar accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.021 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buiksloterham-Zuid hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

In Bacalar, gelegen in Amsterdam, kan men de hele week genieten, met enkele variaties in de openingstijden. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is Bacalar gesloten, waardoor het een perfecte gelegenheid is om uit te kijken naar de opening later in de week.

Vrijdagavond begint het weekend daar met de deuren die openen om 18:00 en sluiten om 22:00, zodat gasten de kans krijgen om de week af te sluiten met een aangename ervaring. Als men het weekend verder wil verkennen, biedt Bacalar zowel op zaterdag als zondag ruimere openingstijden aan, van 12:00 tot 22:00, wat bezoekers veel tijd geeft om te genieten van wat Bacalar te bieden heeft.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Bacalar' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Bacalar. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bacalar

Goed nieuws! Bij Bacalar in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.