Backyard Rotterdam

Backyard

Bij Backyard gelegen aan de Korte Hoogstraat 14 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Backyard is één van de 6 locaties in Rotterdam op CardMapr.

Backyard

Korte Hoogstraat 14 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij Backyard in Rotterdam

In Rotterdam aan de Korte Hoogstraat 14 bevindt zich Backyard. Bij Backyard kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Restaurant, scoort Backyard een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Backyard

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Backyard. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 842 8263
Routebeschrijving
Backyard Rotterdam
Backyard Rotterdam
Backyard Rotterdam

Recensies

Wat zeggen anderen over Backyard?

Backyard wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 538 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Zo erg zonde. Ze kunnen totaal niet met een hoge bezetting om gaan op deze locatie. Ons eerste bezoek, toen was het niet eens druk, maar ging er al van alles mis. Niet fantastisch, maar geen probleem kan gebeuren. Besloten we het nog een kans te geven, gaat er wederom weer van alles fout. Het lag volgens de meisjes uit de bediening allemaal aan de keuken. Na navraag kwam er na 20 minuten nog steeds niks op tafel. Kwam een andere serveerster er achter dat het uitgeserveerd was aan een andere tafel. De eerste serveerster waar we het aan hebben gevraagd heeft dus of niet eens de moeite genomen om te kijken waar het eten blijft of het is na haar navraag alsnog mis gegaan. Maar goed. Verder ook geen excuses, niks. Ze wist blijkbaar niet wat ze moest doen op dat moment, maar dan kan je op zijn minst je excuses aanbieden. Dat hoef je iemand toch zeker niet te leren. Ze had haarzelf waarschijnlijk er erg van overtuigd dat het niet haar fout is, terwijl je een team bent en je je ook namens het team best mag verontschuldigen. We hebben het nog een kans gegeven, maar deze tent is absoluut niet aan te raden met het huidige personeel.

Lees verder

1/5

Alles lekker vegan! Superlekkere gerechten. Geen stress voor mensen met intoleranties en gratis wifi

Lees verder

5/5

Heerlijk eten, leuke hotspot, goed te bereiken en leuk personeel!

Lees verder

4/5

Eten was goed alleen bij de kapsalon zaten welgeteld 6 stukjes shawarma in ..en van een kapsalon zou je denken er wat meer in te vinden... na dit gemeld te hebben kregen we voor 2 personen 10 stukjes extra ... dit is toch echt wel een beetje karig ..

Lees verder

3/5

Toevallig tegen het lijf gelopen, heerlijke tent! Vriendelijk ontvangen relaxte sfeer en de vegan kapsalon was hemels, zo lekker heb ik hem nog nooit gehad! Echt een 10/10

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Backyard

Goed nieuws! Bij Backyard in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Q-Park Koopgoot Rotterdam Vervoer

Q-Park Koopgoot

Bulgersteyn 5

C&A Rotterdam Mode

C&A

Coolsingel 80

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41

Suitsupply Rotterdam Mode

Suitsupply

Rodezand 9-13