Badhotel Bruin Oost-Vlieland

Badhotel Bruin

Bij Badhotel Bruin gelegen aan de Dorpsstraat 88 in Oost-Vlieland kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Badhotel Bruin is één van de 4 locaties in Oost-Vlieland op CardMapr.

Badhotel Bruin

Dorpsstraat 88 in Oost-Vlieland

Betalen met creditcards bij Badhotel Bruin in Oost-Vlieland

In Oost-Vlieland aan de Dorpsstraat 88 bevindt zich Badhotel Bruin. Bij Badhotel Bruin kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Badhotel Bruin een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Badhotel Bruin

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Badhotel Bruin. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Badhotel Bruin

Overnacht en boek je hotelkamer bij Badhotel Bruin. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Oost-Vlieland

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0562 452 828
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Badhotel Bruin Oost-Vlieland
Badhotel Bruin Oost-Vlieland
Badhotel Bruin Oost-Vlieland

Recensies

Wat zeggen anderen over Badhotel Bruin?

Badhotel Bruin wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 241 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

We hadden een midweek geboekt van maandag t/m vrijdag. Wat hebben wij een leuke tijd gehad. Niet alleen omdat het eiland zo mooi is maar ook het hotel voldeet aan iedere wens. We hadden kamer 9 waarbij direct werd aangegeven dat er wel geluidsoverlast zo kunnen zijn. Dit zou kunnen aangezien we uitzicht hadden op de hoofdstraat. Er lagen dus ook keurig oordopjes op de kamer. We hebben ze niet gebruikt. Het geluid waren mensen op het terras die gezellig zaten te praten. Wij hebben dit zelf dus niet als lawaai ervaren. Verder hadden we inclusief ontbijt. Dit was werkelijk prima voorelkaar. Er was geen nee te koop en de corona regels werden goed gevolgd. De engels sprekende jonge dame hield alles perfect in de gaten. Respect voor deze dame. Heeft heel wat meters afgelegd en was altijd erg vriendelijk en correct naar de gasten (ook die met ochtend humeur). Verder bij receptie ook alle lof. Werd prima service verleend en we konden er zelfs iedere dag een windscherm op het strand boeken. Top ! Verder werd er iedere dag je kamer schoongemaakt en dat was ook te zien. Al met al een prima hotel wat doet wat je van een hotel mag verwachten. Komen zeker nog een keer !

Lees verder

4/5

Tsja, wat moet ik hiervan zeggen. We hadden geboekt en mijn vrouw heeft 2 hernia's. Op vriendelijke verzoeken of daar bijv. met het ontbijt enige rekening mee kon worden gehouden (een extra kussen, een stoel om haar been op te leggen, etc.), wilde men niet eens over nadenken. Het werd nog erger: "mevrouw, wij hebben het er intern over gehad en we willen u vertellen dat we geen verantwoordelijkheid voor u willen nemen. Vindt u het wel verstandig om überhaupt op reis te gaan? Wij denken dat u lekker thuis moet blijven!". De boeking hebben we gecanceld, maar we zijn niet thuis gebleven. Het is Zeeland geworden mensen. Daar zijn we enorm gastvrij ontvangen (5* review, maar had meer moeten zijn). Dus als jullie nog een goed en gastvrij hotel zoeken? Hotel de Zeeuwse Stromen (Renesse) en Hotel Amadore (Kamperduinen). Daar krijg je wél de service die je mag verwachten. Misschien een idee voor Badhotel Bruin om het personeel daar eens op stage te sturen? Dan snappen ze allicht ietwat beter hoe hospitality werkt. :-) Succes, maar wij laten Vlieland voorlopig links liggen.

Lees verder

2/5

Heerlijk gegeten. Zeer gastvrije bediening. Als wij weer op Vlieland komen, gaan we heer zeker nog een keer heen.

Lees verder

5/5

Heel mooi eiland badhotel bruin perfect vriendelijk attend een klein min puntje ontbijt te duur vooral als mensen weinig eten

Lees verder

4/5

Was op zich prima, maar een week op een hotelkamer is niet fijn. Geen mogelijkheid om ‘gewoon’ buiten te zitten in de tuin zonder consumptie. Verder mag je niet samen in de spa met kids onder de 18. Toch jammer als je samen wilt zijn... Dan is de prijs te hoog..

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Badhotel Bruin

Goed nieuws! Bij Badhotel Bruin in Oost-Vlieland kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Oost-Vlieland

Benieuwd naar andere locaties in Oost-Vlieland waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Oost-Vlieland zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Oost-Vlieland
Badhotel Bruin Oost-Vlieland Restaurant

Badhotel Bruin

Dorpsstraat 88

Hotel Zeezicht Vlieland Oost-Vlieland Restaurant
Hotel de Kluut Vlieland Oost-Vlieland Overnachting

Hotel de Kluut Vlieland

Berkenlaan 18

Landal Vlieduyn Oost-Vlieland Overnachting

Landal Vlieduyn

Duinkersoord 113