Bar Dó map

Bar Dó

9 · 373 recensies

Vijzelgracht 35, Amsterdam

Bar Dó
Bar Dó Bar Dó
Bar Dó Bar Dó
Bar Dó

Over deze locatie

Aan de Vijzelgracht 35 in het gebied 'Weteringbuurt' in Amsterdam ligt Bar Dó. Zoek je in de categorie restaurant of bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 373 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bar Dó accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Weteringbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

André Zijdenbos
Google Maps Logo

Prima, vriendelijk personeel geen moeite teveel. Prima lunch gehad.

André Zijdenbos 3 weken geleden
Winnie Pistorius
Google Maps Logo

Erg leuk personeel! Gezellig restaurant

Winnie Pistorius 2 maanden geleden
Zeynel Sariaslan
Google Maps Logo

Vriendelijke en goede bediening. Lekkere wijn en voortreffelijk lekker eten.

Zeynel Sariaslan 4 maanden geleden
Edeltraud Reichenbach
Google Maps Logo

Gezellig leuke bediening. De tonijnsalade is aan te bevelen

Edeltraud Reichenbach 4 maanden geleden
Bram van Teeffelen Prive
Google Maps Logo

Duurde lang voordat we bediend werden terwijl het helemaal niet druk was. Vervolgens een half uur moeten wachten op de lunch en dan is het eten ook nog geen eens niet lekker. Ik kom hier niet meer terug.

Bram van Teeffelen Prive 7 maanden geleden
cindy hutjens
Google Maps Logo

Mooie zaak ! Op terras kunnen zitten ondanks vol en regen. Duurde best lang voordat spulletjes van oude gasten van tafel werden gehaald en er een doekje over ging. Geen bestek ingedekt. Rekening klopte niet… Het was overduidelijk veel te druk voor het aanwezige personeel. Veelvoorkomend probleem ben ik bang, nu er geen nieuwe medewerkers willen komen werken in de horeca 😔. Gelukkig wist de beste jongeman in de bediening het door zijn glimlach en inzet die hij kon tonen veel goed te maken! Heel belangrijk 👍🏻 Mooie producten, ook waarschijnlijk door drukte helaas niet allemaal even top klaar gemaakt…(papperige langoustine bijv..) Misschien minder gasten aannemen zodat service en kwaliteit gewaarborgd blijven? En druk op het personeel ook aanvaardbaar blijft, dan willen ze mss wel in de horeca werken en vinden ze het nog leuk ook!! 😉

cindy hutjens 10 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bar Dó

Goed nieuws! Bij Bar Dó in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.