Bar Lempicka map

Bar Lempicka

8 · 1543 recensies

Sarphatistraat 23, Amsterdam

Bar Lempicka
Bar Lempicka Bar Lempicka
Bar Lempicka Bar Lempicka
Bar Lempicka

Over deze locatie

Aan de Sarphatistraat 23 in het gebied 'Sarphatistrook' in Amsterdam ligt Bar Lempicka. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.543 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bar Lempicka accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatistrook hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Femke Zandbergen-de Jong
Google Maps Logo

Service is helaas slecht. Na bestellen van twee broodjes en een half uur wachten hebben we nagevraagd waar het bleef en aangegeven dat we nog maar 20 minuten hadden voor we weg moesten. Het zou met spoed komen. Ik had het vermoeden dat ze het niet besteld had. Dat ontkende ze. Na nog 15 minuten hebben we maar afgerekend zonder een broodje te hebben ontvangen. Toen we weggingen kwam het er aan. Als het nu heel druk was geweest was het wat anders, maar er is was bijna niemand toen ik bestelde. Er is geen fout toegegeven en ook geen compensatie gekomen. Bv een drankje. Helaas bekend dit dat ik lunchen bij lempicka zou afraden.

Femke Zandbergen-de Jong 1 maand geleden
Steven kroket
Google Maps Logo

Toerist trap. Lauwe gember thee, kant en klare groentensapjes voor hoge prijs. Broodjes zijn anders dan op de kaart staan met een ongeïnspireerde veel te grote bol mozzarella. Kortom liefdeloos geld harken. Op terras overal vogelpoep.

Steven kroket 2 maanden geleden
Ellen Sondervan
Google Maps Logo

Na ruim een uur gewacht te hebben op onze bestelling, de rekening gevraagd en weg gegaan.. Dat het druk is snap ik, maar je kan mensen niet ruim een uur laten wachten... Niet voor herhaling vatbaar...

Ellen Sondervan 2 maanden geleden
Laura Vleeming
Google Maps Logo

ik moet zeggen bediening is TOP man jezus man helmaal de tijd van me leven gehad wauw echt niet te toppen echt beste wat me s overkomen. er waren 3 meiden 1 met bruin haar en blauwe ogen 1 kleine dame met blond haar en blauwe ogen en 1 lange blonde poolse dame wauw beste everr iemand nummer ik ben in love at first site echt buda girls. ooh voor dat ik het vergeet ze gingen mij HYPEN k voelde me WONDERWOMAN💋💋💋

Laura Vleeming 3 maanden geleden
Thijs Box
Google Maps Logo

Tweede avond open tot 22.00 uur. Was weer feestje! 🤸🏽‍♀️

Thijs Box 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bar Lempicka

Goed nieuws! Bij Bar Lempicka in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.