Barista Café map

Barista Café

8.2 · 473 recensies

Stationsplein 1-3, Almere

Barista Café
Barista Café Barista Café
Barista Café Barista Café
Barista Café

Over Barista Cafe

Het Barista Café is jouw ontmoetingsplek, waar je kan genieten van een goede koffie, lekker gebakje of een warme chocolademelk met slagroom.

Aan de Stationsplein 1-3 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Barista Café. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 473 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Barista Café accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 150 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

durk vanderwal
Google Maps Logo

Hier ooit eerder geweest was super maar de tent is gehalveerd en er zijn 2 dames aan t werk in slowmotion. De 1e opmerking was: we zijn met z'n 2en dus graag geduld. Vervolgens 20 min moeten wachten voor een bestelling werd opgenomen. Geen kaart op de tafel, geen idee van aanbod. T was zeker niet druk in de zaak. Vervolgens nog een hele poos moeten wachten. Later aangeschoven klanten werden eerst geholpen. De koffie was goed evenals de taart maar de sfeer is er niet,niks op de achtergrond qua muziek. T komt zeker niet proffesioneel over daar t eerder een prachtige zaak was !!! Volgende koffie doen we een deur verder.

durk vanderwal 1 maand geleden
lummie KAPTEIN
Google Maps Logo

Hele slechte bediening, we waren er 45min voor sluiting en werden weg gekeken terwijl de zaak al leeg was. We konden nog wel koffie krijgen, maar na15 min wachten aan tafel werden we nog niet geholpen, we vroegen de tijd dringende voor jullie kunnen we koffie krijgen, maar nee hoor. Uiteindelijk de zaak verlaten na dat we melden dat we nog steeds niet geholpen werden, ze stonden ons gewoon uit te lachen.

lummie KAPTEIN 1 maand geleden
anonymous
Google Maps Logo

Gebakjes zijn niet lekker, sommige werknemers zijn erg kinderachtig, je wordt aangesproken als je een rietje zelf pakt.

anonymous 2 maanden geleden
lort of the rings
Google Maps Logo

Geld betalen als zwangere vrouw om dat je moet plassen 1 euro ook gewoon vind echt schandalig om daar ook zo veel voor te ragen vind sws schandalig dat je als zwangere vrouw geld moet betalen

lort of the rings 2 maanden geleden
Anna yucca
Google Maps Logo

Snelle en vriendelijke bediening. Pistache ijskoffie is een aanrader👍👍 *Helaas zit je wel aan de zijkant in de rook van het bar cafe ernaast. Dus zou aan andere kant op terras gaan zitten.

Anna yucca 3 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Barista Cafe

Goed nieuws! Bij Barista Café in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
Barista Cafe

Alle Barista Cafe cafe's

Het Barista Cafe is jouw ontmoetingsplek, waar je kan genieten van een goede koffie, lekker gebakje of een warme chocolademelk met slagroom.

Benieuwd naar andere Barista Cafe cafe's in Nederland? Barista Cafe heeft in totaal 13 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Barista Cafe lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Barista Cafe cafe's
Barista Café
Barista Cafe Veenendaal
Barista Café Rijswijk
Barista Cafe Nieuwegein
Barista Cafe
Barista Cafe Frederikstraat
Barista Café
Barista Cafe Veenendaal
Barista Cafe Nieuwegein
Barista Cafe
Barista Cafe
Barista Café Gouda
Barista Café
Barista Cafe Veenendaal
Barista Café Zeist
Barista Cafe Nieuwegein
Barista Cafe
Barista Cafe Frederikstraat
City Guide

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Barista Café nog meer in of rondom Almere (Centrum Almere Stad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum Almere Stad.