BCC Almere map

BCC Almere

7.8 ยท 515 recensies

Miamistraat 26 Winkelcentrum Doemere, Almere

BCC Almere
BCC Almere BCC Almere
BCC Almere BCC Almere
BCC Almere

Over BCC

BCC Almere staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC Almere zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Aan de Miamistraat 26 Winkelcentrum Doemere in het gebied 'Centrum Almere Buiten' in Almere ligt BCC Almere. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 515 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BCC Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Buiten hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Anita Albers
Google Maps Logo

Mooie winkel,goed personeel, perfecte service en snelle levering

Anita Albers 1 maand geleden
Ruud Schreuder
Google Maps Logo

Ging er voor een steelstofzuiger heen. Ze hadden er een hoop staan maar geen dyson helaas. Uiteindelijk wel geslaagd voor een miele hoop dat hij bevalt. Service was goed.

Ruud Schreuder 1 maand geleden
francis terraneo
Google Maps Logo

2 x geweest en niet naar tevredenheid geholpen wel excuus en geld terug.......

francis terraneo 2 maanden geleden
byWAVY
Google Maps Logo

Mevrouw wilt geen retour aannemen en liegt in mn gezicht dat het staat in de voorwaardes. Daarnaast duurt het altijd eeuwen voor je wordt geholpen. De klantenservice (aan de telefoon) is daarentegen erg beleefd. BCC is in het algemeen gewoon lacking, maar is helaas een van de enige waar je tech kan kopen in dit gebied.

byWAVY 3 maanden geleden
Jevon Voeten
Google Maps Logo

Slechte zaak en discrimineren mensen. Puur omdat men geen mondkapje kan of wil dragen wat tevens een advies is en geen verplichting. Nota bene nog het lef hebben om naar een medisch pasje te vragen. Iets met AVG?

Jevon Voeten 3 maanden geleden
Kenley van der Hart
Google Maps Logo

Ik koop online een Xbox om op te halen en hoor dagenlang niks. Bleek dat hij niet leverbaar was. Wel 760 eu tijdelijk kwijt maar geen informatie.

Kenley van der Hart 4 maanden geleden
Sander Verzeilberg
Google Maps Logo

Tv besteld in Corona tijd. Online besteld en binne half uur klaar. Kon zelfde dag nog tv kijken. Helemaal top.

Sander Verzeilberg 4 maanden geleden
R Stijnman
Google Maps Logo

Tv gekocht was na 1 dag defect.. geen beeld, daarna heb ik Bcc opgebeld om vervolgens een maand lang van het kastje naar de muur te worden gestuurd voor een reparatie.. uiteindelijk vandaag een nieuwe tv gekregen. Bezorger was erg onvriendelijk tot ergenis aan toe nooit meer terug bij bcc wat een slechte service.

R Stijnman 4 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij BCC

Goed nieuws! Bij BCC Almere in Almere kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
BCC

Alle BCC elektronica winkels

BCC staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Benieuwd naar andere BCC elektronica winkels in Nederland? BCC heeft in totaal 58 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Buiten) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BCC lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BCC elektronica winkels
BCC Goes
BCC Delft
BCC Rotterdam Alexandrium
BCC Hoorn
BCC Zierikzee
BCC Sittard
BCC Beek
BCC Almere
BCC Den Haag Megastores
BCC Middelburg Mortiere
BCC Vlaardingen
BCC Sliedrecht
BCC Beverwijk
BCC Barendrecht
BCC Helmond
BCC Hellevoetsluis
BCC Rotterdam Alexandrium
BCC Nijmegen-Centrum
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.