BCC Amsterdam Gelderlandplein map

BCC Amsterdam Gelderlandplein

8 ยท 513 recensies

Gelderlandplein, Amsterdam

BCC Amsterdam Gelderlandplein
BCC Amsterdam Gelderlandplein BCC Amsterdam Gelderlandplein
BCC Amsterdam Gelderlandplein BCC Amsterdam Gelderlandplein
BCC Amsterdam Gelderlandplein

Over BCC

BCC Amsterdam Gelderlandplein staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC Amsterdam Gelderlandplein zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Aan de Gelderlandplein in het gebied 'Gelderlandpleinbuurt' in Amsterdam ligt BCC Amsterdam Gelderlandplein. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 513 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BCC Amsterdam Gelderlandplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gelderlandpleinbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sandy Cozijnsen
Google Maps Logo

Zeer prettig geholpen, na ellende met nieuwe laptop. Helaas nu met weer een nieuwe laptop weer problemen, dus weer terug met het vertrouwen weer goed te worden geholpen.

Sandy Cozijnsen 1 maand geleden
Maxime Van Den Berg
Google Maps Logo

In de BCC geweest. Om 18.05 snel terug gerend voor mijn verloren credit card. Alle medewerkers stonden op de zelfde plek te kijken als ik op de deur klopte en draaide zich gewoon weer om. 10 minuten voor de winkel blijven staan hopend op een reactie van iemand. Gelukkig ook de speaker waarvoor ik eerder bij de BCC was wezen kijken voor de helft van de prijs gevonden bij de AH. Prijs garantie klopt dus ook niet helemaal. Ik kom hier nooit meer terug.

Maxime Van Den Berg 1 maand geleden
Ramses Rietbergen
Google Maps Logo

Ontzettend goed geholpen door een personeels lid

Ramses Rietbergen 2 maanden geleden
Zubair Mahmoud
Google Maps Logo

Tweede keer dat ik hier ben geweest; beide keren krijg je geen blik toegeworpen van het personeel na lange wachten maar weg gegaan.

Zubair Mahmoud 2 maanden geleden
deborah van tiel
Google Maps Logo

Wat een onaardige en chagrijnige boomers werken daar. Niet klantvriendelijk, amper een groet en kan geen lachje van af. Reden om voortaan naar een ander filiaal te gaan.

deborah van tiel 3 maanden geleden
Ruben Vink
Google Maps Logo

Pakket is afgelopen vrijdag geleverd door DHL bij de BCC. Nadat ik zaterdag langs ben gegaan om het op te halen, bleek het er niet te liggen. Na aardig en vriendelijk contact met DHL, bleek het pakket echt afgeleverd. Net door een erg vriendelijke jongen mee genomen naar het magazijn, om mee te helpen zoeken naar mijn Playstation 5. Ik werd er al snel uitgebonjourd door zijn collega (heeft hij iets te verbergen), maar inderdaad, de Playstation 5 ligt er niet, dus je zou bijna denken dat iemand van het personeel het mee heeft genomen.

Ruben Vink 5 maanden geleden
Theo Hesp
Google Maps Logo

Goede service. Geen grote BCC, maar toch ruim assortiment. Altijd anderhalf uur gratis parkeren. Goed en vriendelijk geholpen door staf met verstand van zaken.

Theo Hesp 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij BCC

Goed nieuws! Bij BCC Amsterdam Gelderlandplein in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
BCC

Alle BCC elektronica winkels

BCC staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Benieuwd naar andere BCC elektronica winkels in Nederland? BCC heeft in totaal 58 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gelderlandpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BCC lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BCC elektronica winkels
BCC Bergen op Zoom
BCC Eindhoven Ekkersrijt
BCC Purmerend
BCC Oosterhout
BCC Nijmegen Dukenburg
BCC Venray
BCC Hengelo
BCC Eindhoven Woensel
BCC Den Helder
BCC Rotterdam Alexandrium
BCC Purmerend
BCC Zierikzee
BCC Amersfoort
BCC Almere
BCC Alkmaar
BCC Hellevoetsluis
BCC Haarlem
BCC Zierikzee
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.