BCC Amsterdam Oostpoort Amsterdam

BCC Amsterdam Oostpoort

Bij BCC Amsterdam Oostpoort gelegen aan de Waldenlaan 181 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

BCC Amsterdam Oostpoort is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

BCC Amsterdam Oostpoort

Waldenlaan 181 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij BCC Amsterdam Oostpoort in Amsterdam

In Amsterdam aan de Waldenlaan 181 bevindt zich BCC Amsterdam Oostpoort. Bij BCC Amsterdam Oostpoort kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort BCC Amsterdam Oostpoort een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 334 8888
Routebeschrijving
BCC Amsterdam Oostpoort Amsterdam
BCC Amsterdam Oostpoort Amsterdam
BCC Amsterdam Oostpoort Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over BCC Amsterdam Oostpoort?

BCC Amsterdam Oostpoort wordt gewaardeerd met een 3.8 gebasseerd op 258 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Uitermate Kleurrijk Teleurstellend. Om mee te beginnen was de zin van de dag; "Moet ik aan me collega vragen". Mens geef je medewerkers een basis kennis mee. En ik wilde dus een IT WORKS toestensboordje inwissellen en een blender kopen. Maar ja ik ben niet zo slim geweest en had de bonnetje weggegooid. Met achterliggende gedachten is de enige aankoop dus via afschrift van me bank kunnen we eruit komen. Mooi niet, als uw bonnetje niet heeft kunnen we niks voor uw doen. Bovendien deed dat toestenboordje het eerst wel min of meer waardoor ik dacht bon kan weg. Hoe dan ook, snel had de toesenboordje van IT WORKS het begeven en was dus IT DO NOT WORK geworden. Dus ik vandaag erheen met me toetsenboordje en nadat collega die wel wist hoe en wat begon ie toch rare dingen te verzinnen zoals "We mogen er niet over oordelen maar ik ga het toch doen in uw nadeel en terwijl ik al niks voor u kan doen omdat u uw bonnetje niet heeft. Dweilende pannekoeken..... Ging ie nog kijken in bestand of ik op naam heb gekocht nou dit artiekel net niet. En waarom heeft je collega dat dan niet gedaan. Omdat ze zo klant vriendelijk en proactief zijn?... NOT!!!! Tot slot ik ga daar nooit meer wat kopen en ja zal mijn bonnetjes wel beter bewaren of er voor zorgen dat je op naam koopt, mocht ik toch uit nood daar moeten halen. Ga zo online kijken bij Coolbleu online.

Lees verder

1/5

Middelgrote winkel op de eerste verdieping. U kunt met de roltrap of met een krakkemikkige lift naar boven. Vriendelijk en behulpzaam personeel met vakkennis. Na het betalen krijgt u automatisch factuur en garantie via de e-mail toegestuurd. Op internet zijn de meeste producten goedkoper te krijgen. In de winkel doen ze niet moeilijk over ruilen.

Lees verder

3/5

Ik koop best wel redelijk veel daar, verkopers/sters zijn aardig en bekwaam. Goede uitleg, de tijd voor je hebben.

Lees verder

4/5

Top service, strakke afspraken en vriendelijke personeel.

Lees verder

5/5

Je wordt hier goed geholpen. Alleen ze bezorgen niet. Veel beter dan de oude winkel. Prijzen wel iets hoog.

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij BCC Amsterdam Oostpoort

Goed nieuws! Bij BCC Amsterdam Oostpoort in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17