BCC Amsterdam West Amsterdam

BCC Amsterdam West

Bij BCC Amsterdam West gelegen aan de Bilderdijkstraat 91 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

BCC Amsterdam West is één van de 6 locaties in Amsterdam op CardMapr.

BCC Amsterdam West

Bilderdijkstraat 91 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij BCC Amsterdam West in Amsterdam

In Amsterdam aan de Bilderdijkstraat 91 bevindt zich BCC Amsterdam West. Bij BCC Amsterdam West kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel, scoort BCC Amsterdam West een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 334 8888
BCC Amsterdam West Amsterdam
BCC Amsterdam West Amsterdam
BCC Amsterdam West Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over BCC Amsterdam West?

BCC Amsterdam West wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 283 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wat een ontzettend slechte service! Meerdere malen contact opgenomen/ langs de filiaal gegaan voor een printer waarvan alles nog onder garantiejaren viel. Iedere keer werd maar gezegd dat ik de printer moest opsturen naar het hoofdkantoor (en overigens zelf maar moest uitzoeken hoe dat moest) of dat ik thuis zelf maar moest gaan sleutelen aan het apparaat. En na zo lang proberen hebben ze de printen ingenomen voor een nakijk beurt waarvan de uitslag was dat de printer het nog steeds niet goed deed (dit bleek achteraf duidelijk te zijn op test a4tjes die onder de kap van de scanner lagen, deze trof ik thuis pas aan). Desondanks kreeg ik van het personeel te horen dat de printer in orde was en moest ik daarvoor 50euro betalen. Belachelijk!

Lees verder

1/5

Heb mijn kapot mobiel gebracht die nog onder garantie viel, 3 weken in filiaal gehouden en met smoes niet gerepareerd. Onvriendelijk personeel service onder de maat, sindsdien beslolen never nooit iets te aanschaffen bij BCC. İk raad mijn vrienden en kennissen af überhaupt iets bij BCC aan te schaffen zeker deze filiaal.

Lees verder

1/5

Ik ben fantastisch geholpen door de enige vrouwelijke verkoper in het filiaal. Ze gaf een paar zeer goede tips wat betreft mijn aankopen. 5 sterren dubbel en dwars verdiend.

Lees verder

5/5

Kwam, als jarenlange trouwe klant, zojuist in deze winkel met ietwat ingewikkelde technische vragen, aangezien een verkoper mij gisteren helaas een ontoereikend product had aangeraden die ik vandaag weer terug moest brengen. Werd net door n vriendelijke verkoper aangesproken maar helaas ging de dienstdoende manager zich ermee bemoeien. Deze behandelde me als de eerste de beste oplichter. Helaas verpest hij met zijn onwetendheid en desinteresse de vriendelijke houding van zijn personeel. Terwijl ik juist winkels prefereer, met echte verkopers, ga ik nu maar weer online verder zoeken.

Lees verder

1/5

Ben er vriendelijk geholpen! Min puntje vond ik dat er geen Beko koelkast stond terwijl die wel in de aanbieding was!

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij BCC Amsterdam West

Goed nieuws! Bij BCC Amsterdam West in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting