BCC Amsterdam West map

BCC Amsterdam West

8.2 ยท 333 recensies

Bilderdijkstraat 91, Amsterdam

BCC Amsterdam West
BCC Amsterdam West BCC Amsterdam West
BCC Amsterdam West BCC Amsterdam West
BCC Amsterdam West

Over BCC

BCC Amsterdam West staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC Amsterdam West zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Aan de Bilderdijkstraat 91 in het gebied 'Da Costabuurt Noord' in Amsterdam ligt BCC Amsterdam West. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 333 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BCC Amsterdam West accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Da Costabuurt Noord hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jean-Luc Kral
Google Maps Logo

Jaren lang een top zaak door het deskundig personeel en acties maar ik mis de zaak in osdorp, parkeren kost 6 euro per uur, dus volgende keer met de tram.

Jean-Luc Kral 2 maanden geleden
Willem van Essell
Google Maps Logo

Goeie service bedankt voor de HDMI adapter.

Willem van Essell 2 maanden geleden
Brenda Jungen
Google Maps Logo

Snel en zeer vriendelijk geholpen door medewerkers BCC Bilderdijkstraat. Er werd de tijd genomen voor oprecht advies. Toch een voordeel om naar een winkel te gaan.

Brenda Jungen 2 maanden geleden
Jasper Jacobs
Google Maps Logo

Een product bleek niet geschikt en om mijn geld terug te krijgen moest ik mijn postcode en huisnummer doorgeven. De meneer die dat streng zei zei dat hij de baas er over was en ze niks met die gegevens zouden doen. Waarom willen ze gegevens waar ze niks mee gaan doen? Coolblue doet dit niet.

Jasper Jacobs 4 maanden geleden
Bram Hulleman
Google Maps Logo

Super onbeschoft , vragen je op een vervelende manier een mondkapje op te doen, anders moet je de winkel verlaten, terwijl het personeel gezellig met elkaar zaten te kletsen en geen 1.5 meter afstand hielden en geen eens een mondkapjes droegen of tot op de kin. Ik kocht altijd alles bij BCC , elke 5 jaar kocht ik nieuwe machines , was een vaste klant daar, maar ik koop hier noooooit never geen enkele producten meer en zeker niet bij BCC bilderdijkstraat Amsterdam, succes BCC! Maar mij zijn jullie kwijt! Ik koop mijn vaatwasser wel bij mediamarkt!

Bram Hulleman 5 maanden geleden
Nils Karlsson
Google Maps Logo

Wasmachine besteld en betaald, niets ontvangen, verschillende keren gebeld met de servicedesk en geen concrete oplossing gekregen, ze konden zelf hun chauffeurs niet bereiken! lange wachttijden voor het bellen van de servicedesk ,op het einde van de dag een mail ontvangen van een goederenontvangst zonder effectief iets te ontvangen!!!

Nils Karlsson 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij BCC

Goed nieuws! Bij BCC Amsterdam West in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
BCC

Alle BCC elektronica winkels

BCC staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Benieuwd naar andere BCC elektronica winkels in Nederland? BCC heeft in totaal 58 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Da Costabuurt Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BCC lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BCC elektronica winkels
BCC Beverwijk
BCC Almere
BCC Heerlen
BCC Goes
BCC Leidschendam
BCC Amsterdam Oostpoort
BCC Beneden-Leeuwen
BCC Amsterdam Gelderlandplein
BCC Eindhoven Woensel
BCC Den Haag
BCC Den Bosch
BCC Amsterdam West
BCC Beneden-Leeuwen
BCC Deventer
BCC Den Helder
BCC Purmerend
BCC Lelystad
BCC Hoorn
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.