BCC Amsterdam West Amsterdam

BCC Amsterdam West

Bij BCC Amsterdam West gelegen aan de Bilderdijkstraat 91 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

BCC Amsterdam West is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

BCC Amsterdam West

Bilderdijkstraat 91 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij BCC Amsterdam West in Amsterdam

In Amsterdam aan de Bilderdijkstraat 91 bevindt zich BCC Amsterdam West. Bij BCC Amsterdam West kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Elektronicawinkel scoort BCC Amsterdam West een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden BCC Amsterdam West

Voor de actuele openingstijden van BCC Amsterdam West in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of BCC Amsterdam West nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 334 8888
BCC Amsterdam West Amsterdam
BCC Amsterdam West Amsterdam
BCC Amsterdam West Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van BCC Amsterdam West?

BCC Amsterdam West krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 295 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Na goed en uitgebreid advies te hebben gekregen, tijdens 2 bezoeken aan dit filiaal, heb ik een goede keuze kunnen maken voor een wasmachine. Aangezien het niet uitkwam om weer naar deze winkel te gaan om de wasmachine te bestellen, had ik de bestelling telefonisch geplaatst. De volgende dag (gisteren) kon de wasmachine al geleverd worden. Twee bijzonder vriendelijke klantgerichte jonge mannen kwamen de wasmachine leveren en installeren. Tijdens de installatie, bleek mijn wasmachine kraan defect te zijn (ondanks dat ik deze de vorige dag had laten vernieuwen door een loodgieter) waardoor de kraan niet dichtgedraaid kon worden en er veel water uit stroomde. Deze mannen hebben de kraan toch dicht weten te draaien, ondanks het defect. EN vervolgens begonnen ze ook nog te helpen om de vele liters water snel op te dweilen! Ik gaf uiteraard aan dat ze daar echt niet bij hoefde te helpen! Ze waren behoorlijk doorweekt geworden van al het water, maar ze bleven enorm vriendelijk en vrolijk! TOP SERVICE!!! BEDANKT MANNEN!!!

Lees verder

5/5

Heb mijn kapot mobiel gebracht die nog onder garantie viel, 3 weken in filiaal gehouden en met smoes niet gerepareerd. Onvriendelijk personeel service onder de maat, sindsdien beslolen never nooit iets te aanschaffen bij BCC. İk raad mijn vrienden en kennissen af überhaupt iets bij BCC aan te schaffen zeker deze filiaal.

Lees verder

1/5

Ik ben fantastisch geholpen door de enige vrouwelijke verkoper in het filiaal. Ze gaf een paar zeer goede tips wat betreft mijn aankopen. 5 sterren dubbel en dwars verdiend.

Lees verder

5/5

Wat een ontzettend slechte service! Meerdere malen contact opgenomen/ langs de filiaal gegaan voor een printer waarvan alles nog onder garantiejaren viel. Iedere keer werd maar gezegd dat ik de printer moest opsturen naar het hoofdkantoor (en overigens zelf maar moest uitzoeken hoe dat moest) of dat ik thuis zelf maar moest gaan sleutelen aan het apparaat. En na zo lang proberen hebben ze de printen ingenomen voor een nakijk beurt waarvan de uitslag was dat de printer het nog steeds niet goed deed (dit bleek achteraf duidelijk te zijn op test a4tjes die onder de kap van de scanner lagen, deze trof ik thuis pas aan). Desondanks kreeg ik van het personeel te horen dat de printer in orde was en moest ik daarvoor 50euro betalen. Belachelijk!

Lees verder

1/5

Kwam, als jarenlange trouwe klant, zojuist in deze winkel met ietwat ingewikkelde technische vragen, aangezien een verkoper mij gisteren helaas een ontoereikend product had aangeraden die ik vandaag weer terug moest brengen. Werd net door n vriendelijke verkoper aangesproken maar helaas ging de dienstdoende manager zich ermee bemoeien. Deze behandelde me als de eerste de beste oplichter. Helaas verpest hij met zijn onwetendheid en desinteresse de vriendelijke houding van zijn personeel. Terwijl ik juist winkels prefereer, met echte verkopers, ga ik nu maar weer online verder zoeken.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij BCC Amsterdam West

Goed nieuws! Bij BCC Amsterdam West in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast BCC Amsterdam West nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Marqt Amsterdam Supermarkt

Marqt

Bilderdijkstraat 108

Dirk van den Broek Amsterdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Bilderdijkstraat 126

Poké Perfect Amsterdam Restaurant

Poké Perfect

Kinkerstraat 71A

Q-Park Europarking Amsterdam Vervoer

Q-Park Europarking

Marnixstraat 250

Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat Amsterdam Woonwinkel

Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat

Bilderdijkstraat 169

Hotel De Hallen Amsterdam Overnachting

Hotel De Hallen

Bellamyplein 47

The Butcher - Foodhallen Amsterdam Restaurant

The Butcher - Foodhallen

Bellamyplein 51

Ijscuypje Amsterdam IJssalon

Ijscuypje

Da Costakade 30