BCC Den Helder map

BCC Den Helder

8.4 · 550 recensies

Ravelijncenter 37, Den Helder

BCC Den Helder
BCC Den Helder BCC Den Helder
BCC Den Helder BCC Den Helder
BCC Den Helder

Over BCC

BCC Den Helder staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC Den Helder zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Aan de Ravelijncenter 37 in het gebied 'Westoever' in Den Helder ligt BCC Den Helder. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 550 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BCC Den Helder accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 23 locaties in Den Helder waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Westoever hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Peter Jansen
Google Maps Logo

Fijne winkel, vriendelijk personeel en prima service.

Peter Jansen 3 weken geleden
Tanairo Obispo
Google Maps Logo

Gisteravond was ik om 20:25 uur in de winkel (koopavond tot 21:00 uur) Mijn wasmachine had de geest gegeven en ik wilde een nieuwe. Personeel deed bij binnenkomst hun best om maar niet aangesproken te worden. Ik zei nog gekscherend tegen mijn vrouw "die denken vast dat we komen klagen over de televisie die we een aantal weken geleden hadden gekocht" superding trouwens. Toen was de service en hulp wèl goed. Dat had er ook voor gezorgd dat we nu weer naar BCC gingen. Een kwartier lang tussen de wasmachines gelopen en van de zes personeelsleden die in de winkel waren was er niemand die naar ons toe kwam. De winkel was verder leeg. Ik kreeg sterk de indruk dat men zich klaar maakte om te gaan sluiten. Erg jammer... het is dat het concept van BCC werkt. Overzichtelijke winkel met een prettige uitstraling maar personeel krijgt ditmaal echt een dikke onvoldoende. Bij het naar buiten lopen werden wij aangesproken door een kassamedewerker. Of wij geholpen waren omdat hij ons wel binnen zag komen lopen. Goed geprobeerd maar de wasmachine halen we ergens anders.

Tanairo Obispo 1 maand geleden
Ano Niem
Google Maps Logo

Steeds beter, het is niet meer zo over de top commercieel als vroeger, je kunt eventjes zelf kijken voordat er een verkoper aan komt.

Ano Niem 1 maand geleden
Louck Jansen
Google Maps Logo

goed vriendelijke mensen. kundig ook.

Louck Jansen 2 maanden geleden
Bob Daalder
Google Maps Logo

Gemiddelde electronica zaak. Niets bijzonders.

Bob Daalder 2 maanden geleden
Bert&Ineke Vink
Google Maps Logo

Iets wat niet meer op voorraad was toch de volgende dag in huis super service

Bert&Ineke Vink 3 maanden geleden
Mike Lierens
Google Maps Logo

Een geweldige winkel zeer vriendelijk personeel

Mike Lierens 4 maanden geleden
Jaymie steeman
Google Maps Logo

Wat een fijne winkel, je wordt door elke medewerker aangesproken of hij/zij kan helpen. Als je een vraag heb, zijn ze zeer eerlijk over producten. Er wordt goed geluisterd wat de klant voor wensen heeft.

Jaymie steeman 5 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij BCC

Goed nieuws! Bij BCC Den Helder in Den Helder kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
BCC

Alle BCC elektronica winkels

BCC staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Benieuwd naar andere BCC elektronica winkels in Nederland? BCC heeft in totaal 58 vestigingen waaronder deze in Den Helder (Westoever) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BCC lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BCC elektronica winkels
BCC Beverwijk
BCC Amsterdam Gelderlandplein
BCC Almere
BCC Alkmaar
BCC Zierikzee
BCC Veghel
BCC Breda
BCC Beek
BCC Den Haag
BCC Muiden
BCC Zierikzee
BCC Veenendaal
BCC Rotterdam Alexandrium
BCC Muiden
BCC Venray
BCC Veghel
BCC Utrecht The Wall
BCC Amsterdam Oostpoort
City Guide

Wat te doen in Den Helder

Benieuwd wat je naast BCC Den Helder nog meer in of rondom Den Helder (Westoever) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Westoever.