BCC Purmerend map

BCC Purmerend

8 · 286 recensies

Gedempte Singelgracht 13, Purmerend

BCC Purmerend
BCC Purmerend BCC Purmerend
BCC Purmerend BCC Purmerend
BCC Purmerend

Over BCC

BCC Purmerend staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC Purmerend zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Aan de Gedempte Singelgracht 13 in het gebied 'Binnenstad' in Purmerend ligt BCC Purmerend. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 286 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, BCC Purmerend accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 36 locaties in Purmerend waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Binnenstad hebben we nog 270 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Henk Cop
Google Maps Logo

Vandaag bij BCC mijn Combi-oven omgeruild. Die had ik recent gekocht maar deze werkte helaas niet goed. Ik kreeg keurig een nieuwe mee en dus werkt ok. Fijn dat ik even een karretje mocht lenen om hem naar de auto te brengen. 👍

Henk Cop 1 maand geleden
Leo de Rooij
Google Maps Logo

Een winkel waar ik goede ervaringen heb.

Leo de Rooij 1 maand geleden
maxine prins
Google Maps Logo

Wat een muggenzifterij die mensen hier. Allerslechtste ervaring uit mijn leven. Wat een beuzelarij allemaal. Ik hoop dat mijn pakket hier nooit meer wordt heen gebracht

maxine prins 1 maand geleden
Gosse Bijlenga
Google Maps Logo

Fijne winkel met deskundig en vriendelijk personeel. Veel keus

Gosse Bijlenga 1 maand geleden
Esther Langius
Google Maps Logo

Wat een súper fijne winkel !!!! Naast fijne persoonlijke hulp ook nog top garantie! Bíjna 6 jaar terug een TV gekocht met extra garantie. Vorige week ineens dubbele lijnen in het beeld dus even lang wippen.... lang verhaal kort.... geheel nieuwe TV mogen uitzoeken voor het aankoopbedrag. Onze elektronica komt in het vervolg nergens anders meer vandaan!!

Esther Langius 5 maanden geleden
Peter Tulp
Google Maps Logo

Ik wilde filter kopen voor koffiezet apparaat. Niet voorradig. Het gaat allemaal een beetje knullig daar maar wel leuk.

Peter Tulp 6 maanden geleden
Hendrina Seebus
Google Maps Logo

Meneer die mij hielp was zeer rustig ,wist waar hij het overhad.zeer bekwaam.ik had niet het gevoel dat hij mij iets aansmmeerde.hij was oprecht.

Hendrina Seebus 6 maanden geleden
Ozlem Ozer
Google Maps Logo

2007 me hele Elektronik van ier gehaald. Toen süper service nu koop ik af en toe iets en de service is gelijk. Bcc is iets bezonders voor mee🤗

Ozlem Ozer 7 maanden geleden
Job Kuperus
Google Maps Logo

Op één of andere manier lukt het me nooit om bij deze winkel te slagen. Niet op voorraad.... pfffffff. Wil de plaatselijke ondernemer graag ondersteunen maar dan moet de plaatselijke ondernemer wel zijn voorraad op orde hebben. Als ik vijf dagen moet wachten totdat ik mijn bestelling kan ophalen, laat ik hem morgen wel thuusbezorgen via de Coolblue. Even goede vrienden, maar dan niet meer zeuren dat je het zo zwaar hebt door het internet hè.... ik had mijn geld al uitgegeven toen ik over de drempel stapte maar bestel wel weer op internet.

Job Kuperus 8 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij BCC

Goed nieuws! Bij BCC Purmerend in Purmerend kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
BCC

Alle BCC elektronica winkels

BCC staat voor service, scherpe prijzen en garantie. Bij BCC zorgen ze ervoor dat je het beste advies krijgt zodat jouw product ook echt bij jou past.

Benieuwd naar andere BCC elektronica winkels in Nederland? BCC heeft in totaal 58 vestigingen waaronder deze in Purmerend (Binnenstad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van BCC lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle BCC elektronica winkels
BCC Hilversum
BCC Eindhoven Woensel
BCC Leeuwarden
BCC Veenendaal
BCC Sliedrecht
BCC Amsterdam Oostpoort
BCC Beverwijk
BCC Bergen op Zoom
BCC Beneden-Leeuwen
BCC Alkmaar
BCC Helmond
BCC Zoeterwoude
BCC Amersfoort
BCC Haarlem
BCC Goes
BCC Den Haag Megastores
BCC Oss
BCC Nijmegen Dukenburg
City Guide

Wat te doen in Purmerend

Benieuwd wat je naast BCC Purmerend nog meer in of rondom Purmerend (Binnenstad) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Binnenstad.