Bever map

Bever

8.4 · 475 recensies

Gelderlandplein 132-134, Amsterdam

Bever
Bever Bever
Bever Bever
Bever

Over Bever

Koop je buitensport/ buiten kleding bij Bever. Hier kan je goed terecht voor mutsen, wandel uitrusting, reis producten en zelfs kampeerspullen!

Aan de Gelderlandplein 132-134 in het gebied 'Gelderlandpleinbuurt' in Amsterdam ligt Bever. Zoek je in de categorie sportwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 475 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bever accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gelderlandpleinbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Bert Evers
Google Maps Logo

Fantastische zaak voor outdoor spullen. Zeer groot assortiment. Top.

Bert Evers 1 maand geleden
Bram van Gameren
Google Maps Logo

Flagshipstore, dus ze hebben echt heel veel! De service is goed en de mensen zijn vriendelijk en denken goed mee. Gezellig ingerichte winkel waar je als je niet uitkijkt de hele dag door slentert. Het kan er wel heel druk zijn in het weekend

Bram van Gameren 2 maanden geleden
Atie Zwering
Google Maps Logo

Kocht op 20/4 bergwandelschoenen met o.m. een paar bergwandelsokken. Ik wist al tamelijk goed wat ik wilde, maar werd toch prima geadviseerd en geholpen door een enthousiaste jonge verkoper. Bij thuiskomst bleek er bij het afrekenen iets te zijn misgegaan, want ik had wel de schoenen en de bon, maar niet de sokken. Vandaag gebeld en de situatie uitgelegd: de sokken worden vandaag alsnog opgestuurd. Klasse!

Atie Zwering 2 maanden geleden
Jonathan C
Google Maps Logo

In potentie is dit een fantastische outdoor winkel. Groot, veel keuze. De service is echter zo abominabel slecht dat dat alles geniet doet. Wij liepen ca 45 minuten hier rond in een periode dat het niet druk was en werkelijk niemand die beschikbaar was om advies te geven. Er liep wel personeel rond, maar klanten helpen was overduidelijk niet hun prioriteit. Wat heb je dan aan zo’n winkel…

Jonathan C 4 maanden geleden
Milo Meyer
Google Maps Logo

Bever is gewoon de zaak als je iets zoekt wat met het buitenleven te maken heeft. De kwaliteit wat ze hier verkopen is altijd dik in orde. Of het nu om kleding gaat voor outdoor of hardware zoals tenten, slaapzakken etc. Alles is goed. Enige minpuntje is toch wel de prijs van de artikelen. Als voorbeeld de kleding. Is toch gemiddeld 50 euro duurder dan als je even wat verder zoekt in andere zaken of op internet, en dat is jammer want anders zou je vaker naar deze mooie winkel gaan.

Milo Meyer 4 maanden geleden
Roshni Mahabier
Google Maps Logo

Ik ging langs om wandelschoenen te kopen. Ik heb de koop uiteindelijk niet gedaan omdat ik niet adequaat geholpen kon worden door de drukte. Om 18.00 uur, sluitingstijd moesten we weg, terwijl ik net een schoen aan had die goed zat. Vreemd want als ik nou beter en sneller geholpen was zou ik al een goed passende schoen hebben gevonden en al lang weg zijn! Ik heb wel 4x gevraagd of zijn voeten opgemeten konden worden. Niet gebeurd. De man die ons hielp deed wel zijn best maar het zou door de organisatie beter voor hem georganiseerd moeten worden.

Roshni Mahabier 4 maanden geleden
Bever

Alle Bever sportwinkels

Koop je buitensport/ buiten kleding bij Bever. Hier kan je goed terecht voor mutsen, wandel uitrusting, reis producten en zelfs kampeerspullen!

Benieuwd naar andere Bever sportwinkels in Nederland? Bever heeft in totaal 38 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gelderlandpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bever lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bever sportwinkels
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.