Bever map

Bever

8.8 · 88 recensies

Hilvertshof 115, Hilversum

Bever
Bever Bever
Bever Bever
Bever

Over Bever

Koop je buitensport/ buiten kleding bij Bever. Hier kan je goed terecht voor mutsen, wandel uitrusting, reis producten en zelfs kampeerspullen!

Aan de Hilvertshof 115 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt Bever. Zoek je in de categorie sportwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 88 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bever accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 451 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

TheMailMandy
Google Maps Logo

Fijne winkel met ruim assortiment, helaas niet alles op voorraad. Heel goed geholpen bij het uitzoeken van wandelschoenen. Professioneel advies en veel geduld van de medewerkster die een zeer goed oog had voor wat wel en niet goed zat, maar ook meedacht in mijn wensen. Zeer tevreden!

TheMailMandy 2 maanden geleden
R M
Google Maps Logo

Personeel behulpzaam,hoge kwaliteit van spullen en een mooie grote overzichtelijk winkel. Wat willen we nog meer.

R M 5 maanden geleden
Willeke
Google Maps Logo

Jammer dat de Bever bij online bestellen geen goede afhaalpunten heeft. Afhalen 3 km vanaf locatie en maar 2 u per dag bereikbaar om op te halen.. Verder wel tevreden met de producten maar ik zal geen online bestellingen meer doen.

Willeke 6 maanden geleden
Fred Dijk
Google Maps Logo

Op een rustige dinsdagochtend op zoek naar een paar wandelschoenen. Die koop ik niet elk jaar en wilde dus graag even rustig kijken en goed advies. Punt is namelijk dat maar weinig schoenen mij goed passen. De vriendeljke verkoopster nam de tijd om mijn voeten op te meten en kwam met een paar schoenen die ik op mijn gemak even mocht aanhouden en uitproberen. Lekker kopje koffie erbij en even beide paar schoenen even voelen. Het mij best zittende paar gekocht. Kijk uit naar vele mooie wandelingen. Aanrader deze winkel die mooi ruim is opgezet. Mvrgrt Fred Dijk uit Baarn

Fred Dijk 6 maanden geleden
Familie Plantaz-Ufimtseva
Google Maps Logo

Wij zijn hier helaas zeer onvriendelijk behandeld. Op zoek naar nieuwe wandelschoenen werd mijn vrouw door de medewerkster medegedeeld dat ze schoenen niet mocht passen met haar meegebrachte enkelsokken. Deze sokken waren te kort en volgens de medewerkster was er het risico dat hierdoor eventuele voetschimmel zou worden doorgegeven(!). Dat is niet de benadering die je wil krijgen als klant. Passen was alleen mogelijk wanneer er nieuwe sokken werden gekocht, die we echter niet mochten inruilen als de schoenen niet pasten. We waren verbijsterd door de behandeling van deze “verkoopster”, die tevens op overdreven afstand bleef. Als zij bang is om te verkopen in deze tijden -ook aan gevaccineerde klanten- moet ze niet in de winkel gaan staan. Dat dit ook nog gebeurde op de verjaardag van mijn vrouw, maakte het extra zuur.

Familie Plantaz-Ufimtseva 7 maanden geleden
Bever

Alle Bever sportwinkels

Koop je buitensport/ buiten kleding bij Bever. Hier kan je goed terecht voor mutsen, wandel uitrusting, reis producten en zelfs kampeerspullen!

Benieuwd naar andere Bever sportwinkels in Nederland? Bever heeft in totaal 38 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Bever lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Bever sportwinkels
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever Outlet
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever
Bever Outlet
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast Bever nog meer in of rondom Hilversum (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.