Bicycle Hotel map

Bicycle Hotel

8 · 254 recensies

Van Ostadestraat 123, Amsterdam

Bicycle Hotel
Bicycle Hotel Bicycle Hotel
Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel Bicycle Hotel
Bekijk meer
Bicycle Hotel

Over deze locatie

Rustig pension met eenvoudige kamers, gratis ontbijt en leenfietsen.

Aan de Van Ostadestraat 123 in het gebied 'Lizzy Ansinghbuurt' in Amsterdam ligt Bicycle Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 254 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bicycle Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 960 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lizzy Ansinghbuurt hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bicycle Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bicycle Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.