Bicycle Hotel map

Bicycle Hotel

8.6 · 231 recensies

Van Ostadestraat 123, Amsterdam

Bicycle Hotel
Bicycle Hotel Bicycle Hotel
Bicycle Hotel Bicycle Hotel
Bicycle Hotel

Over deze locatie

Aan de Van Ostadestraat 123 in het gebied 'Lizzy Ansinghbuurt' in Amsterdam ligt Bicycle Hotel. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 231 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bicycle Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Lizzy Ansinghbuurt hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Bicycle Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Bicycle Hotel. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Márton Serdült
Google Maps Logo

Schone, nette kamer! Beste personeel!

Márton Serdült 2 maanden geleden
Fanny Titrit Pignol Dusang
Google Maps Logo

Mooi hotel met vriendelijk personeel. Goed gelegen, goed verwarmd en schoon. Let op, er is een belasting van 7% die de staat in rekening brengt, en ook een belasting van 4% als u met een pinpas betaalt!

Fanny Titrit Pignol Dusang 7 maanden geleden
J. Bessem
Google Maps Logo

Klein maar fijn hotel in volksbuurt net buiten centrum van Amsterdam. Via een ietwat smalle en soms steile trap kom je in je kamer. De onze met douche en toilet bij de kamer, sommige kamers hebben dit gemeenschappelijk. De kamer is netjes, schoon maar ietwat sober ingericht terwijl al het normaal benodigde wel aanwezig is. Er staan 3 aparte, ietwat smalle bedden netjes klaar met erop ieder 2 opgerolde handdoeken. De toilet en doucheruimte heeft een wasbakje met zeep dispencer en een thermostaat kraan voor de douche. De water temperatuur fluctueert een beetje maar werkt verder afdoende. De bedden zijn redelijk comfortabel en net voldoende van lengte voor iemand van ruim 1.90m lang. Het ontbijt 's-ochtends is óók netjes, de boterhammen worden op tafel gezet, hagelslag, pindakaas, honing, muisjes, zout en peper staan al op tafel. Koffie, thee kan je uit de automaat tappen , gekookt eitje kan je zelf even koken, vleeswaren en kaas ook zelf even pakken. Dat alles voor een heel geschikte prijs, al met al zeker het overwegen waard om 1 of enkele nachten in Amsterdam door te brengen.

J. Bessem 1 jaar geleden
John Brusselle
Google Maps Logo

Vriendelijke ontvangst

John Brusselle 2 jaar geleden
Richard Woltz
Google Maps Logo

Leukste hotel van de Pijp.

Richard Woltz 4 jaar geleden
DRKcinemah
Google Maps Logo

Was lekker man

DRKcinemah 5 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.