Bierfabriek Amsterdam map

Bierfabriek Amsterdam

8.2 · 1196 recensies

Nes 67, Amsterdam

Bierfabriek Amsterdam
Bierfabriek Amsterdam Bierfabriek Amsterdam
Bierfabriek Amsterdam Bierfabriek Amsterdam
Bierfabriek Amsterdam

Over deze locatie

Aan de Nes 67 in het gebied 'Nes e.o.' in Amsterdam ligt Bierfabriek Amsterdam. Zoek je in de categorie bar & uitgaan een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.196 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bierfabriek Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Nes e.o. hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Annie
Google Maps Logo

Bedrijfsnaam: Bierfabriek Amsterdam Locatie: Amsterdam Soort: Bierfabriek / restaurant Eten 1/10: 8 Parkeren: n.v.t. Toiletten: Beschikbaar Netheid 1/10: 7 Bereikbaarheid auto: moeilijk Bereikbaarheid OV: Zeer gemakkelijk Rolstoeltoegankelijkheid: Klantvriendelijkheid 1/10: 7 Review: Leuke plek. We namen het boerderijkippetje. Prima eten leuke sfeer. Wel is t kippetje kleiner dan vroeger. Ik ben eventjes naar buiten gegaan om iemand op te halen, ik loop naar binnen en werd tegengehouden. Ik zei dat ik al en plek had, en diegene zegt nog tegen mij: “Oja? Waar dan?” Beetje een rare opmerking, alsof ik mijn eigen tafel niet wist en mij niet geloofde. Een beetje vertrouwen in je klanten zou wel fijn zijn. Oh, en de apple cider van hier is niet zo lekker als die van Almere (als je de Apple bandit lust).

Annie 1 maand geleden
Bart H
Google Maps Logo

Eten gewoon erg goed. Lekker kippetje en mooie spareribs. Net anders. Leuk met de tapkraantjes. Vonden niet iedereen even vriendelijk qua bediening. Gehaast en hoe de rekening op tafel werd gemikkerd met verzoek om toch echt zo snel mogelijk te moven, tja. Ik zou hier wel nog een keer terug kunnen komen al met al.

Bart H 2 maanden geleden
Harry Lieferink
Google Maps Logo

Hele leuke biertafels vanaf 6 personen met eigen tap. Verschillende lekkere snacks en voorgerechten zoals een mix plate van gerookte vis. Hoofdgerecht de klassieke boerderij kip van de gril. Zeker een aanrader.

Harry Lieferink 2 maanden geleden
Bas Driehuis
Google Maps Logo

Dramatische bediening(niet of nauwelijks Nederland of engels kunnen praten), qr codes die het niet doen , en de kippetjes lopen ook hard achteruit qua kwaliteit! En als kers op de taart een of andere vage verrekening van je aanbetaling op je rekening die t personeel zelf niet kan uitleggen !!!! NOOIT MEER NAAR DE BIERFABRIEK 👎🏼

Bas Driehuis 4 maanden geleden
Axel Damen
Google Maps Logo

Kijk, deze plek is heilig voor mij, met een goud concept van bier met kip. Echter, is personeelstekort nooit een excuus om je gasten zó onpersoonlijk en onredelijk te behandelen. Mijn advies: minder tafels aannemen als je de drukte niet aankan en zichtbaar geen zin in hebt.

Axel Damen 4 maanden geleden
Mikeydarter YT
Google Maps Logo

Heel professional personeel ! Super leuke zaak , zeker om met grote groepen te gaan maar ook met minder mensen een geschiktte plek

Mikeydarter YT 4 maanden geleden
Luuk van den Berg
Google Maps Logo

Goede bieren! Bilal heeft ons super geholpen! Van allen bieren mogen proeven. Grote groepen zijn niet helemaal gewenst hier. Verder prima tent 👍🏼

Luuk van den Berg 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bierfabriek Amsterdam

Goed nieuws! Bij Bierfabriek Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.