Bierfabriek Amsterdam Amsterdam

Bierfabriek Amsterdam

Bij Bierfabriek Amsterdam gelegen aan de Nes 67 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

Bierfabriek Amsterdam

Nes 67 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Bierfabriek Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Nes 67 bevindt zich Bierfabriek Amsterdam. Bij Bierfabriek Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Bar & Uitgaan scoort Bierfabriek Amsterdam een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Bierfabriek Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Bierfabriek Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Bierfabriek Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Bar & Uitgaan

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 528 9910
Bierfabriek Amsterdam Amsterdam
Bierfabriek Amsterdam Amsterdam
Bierfabriek Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Bierfabriek Amsterdam?

Bierfabriek Amsterdam krijgt een beoordeling van 8/10 gebasseerd op 1071 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Tap op tafel is leuk. Jammer dat er nooit personeel langs komt om te vragen of je bijvoorbeeld iets te eten wilt of wat anders dan bier wilt drinken. Na ruim 50 minuten zelf maar naar de bar gelopen, toen kwam er eindelijk iemand bij ons langs. Ook jammer dat de spare ribs zo goed als op waren, waren nog maar 3 porties over. Ook liggen er overal schillen van pinda's op de vloer. Verder was het eten wel lekker en het bier uit de tap die op tafel stond was ook prima. Weet niet of ik hier vaker wil komen... Een maand geleden een mailtje gestuurd, helaas ondertussen nog steeds geen reactie mogen ontvangen... deze service wordt er zo niet beter op!

Lees verder

1/5

De bieren van de Bierfabriek zijn prima en de prijzen schappelijk. Dat is ook meteen de samenvatting van wat de Bierfabriek is. De bediening is onattent. We kregen lange tijd geen contact met het personeel om een nieuwe ronde te bestellen. Op het menu staan cocktails, maar de barman was 'te druk' om deze te maken. De zaak was op dat moment nog niet half vol. Hij had vervolgens wel tijd om glazig voor zich uit te staren. Nadat we een half uur tevergeefs contact probeerden te krijgen wilden we om 22.05 iets kleins te eten bestellen, maar 'dat is veel te laat, de keuken sluit om 22.00'. Het is best handig om ergens te vermelden dat de keuken op een bepaald tijdstip sluit. Er staan een hoop items op de menukaart, maar of je die kan bestellen hangt af van de bui waar het personeel in is. Wat resteert zijn 6 verschillende tapbiertjes voor een prima prijs. Daarvoor zijn er genoeg leukere alternatieven in Amsterdam.

Lees verder

2/5

Wat een heerlijk plekje in centrum Amsterdam, aan de Nes achter het Rokin, dus net buiten de grote toeristenstroom. Lekker biertje, leuke mensen, ruim opgezet en een prettig concept. Gaan we vaker naartoe!

Lees verder

5/5

Heerlijk eten, heerlijk bier op de tap. Alleen jammer dat je bij de eigen tap niet kan kiezen welk bier je drinkt. Misschien als optie aangeven bij reserveren

Lees verder

4/5

Superleuk en gezellig om bier te drinken en dan zeker aan een taptafel. Het eten is vrij middelmatig maar dat mag de pret niet drukken.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Bierfabriek Amsterdam

Goed nieuws! Bij Bierfabriek Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Bierfabriek Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556