Bigshops Parkboulevard map

Bigshops Parkboulevard

5.4 · 21 recensies

Vierhavensstraat 77, Rotterdam

Bigshops Parkboulevard
Bigshops Parkboulevard Bigshops Parkboulevard
Bigshops Parkboulevard
Bigshops Parkboulevard

Over Interparking

Aan de Vierhavensstraat 77 in het gebied 'Schiemond' in Rotterdam ligt Bigshops Parkboulevard. Zoek je in de categorie parkeergarage een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 21 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bigshops Parkboulevard accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 324 locaties in Rotterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schiemond hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Enrico
Google Maps Logo

Asociale werknemers aan de intercom als je poortje niet opengaat. “Gewoon terug gaan naar automaat” Gaat ook lekker als die stuk is en er 10+ auto’s achter mij staan met hetzelfde probleem. En dan nog midden in het gesprek ophangen…

Enrico 6 maanden geleden
Ron van Bruchem
Google Maps Logo

Erg handige en ruime parkeerplaats voor de winkels hier Je kunt je ingang bepalen op basis van de nummers van de parkeerplaatsen. Redelijk tarief.

Ron van Bruchem 1 jaar geleden
Frida
Google Maps Logo

Superrr slechte service daar. Kom ik aan om te betalen. Heb ik betaald. kom ik bij de uitgang aan. Kaart geeft aaan terug naar kassa. Bel ik iemand die daar werkt op zegt tie gewoon je moet terug naar boven en nog eeen keer betalen want hij heeft niet gepakt. Toen ik betaalde waren 2 mannen daar van een bedrijf dat betaalautomaat aan het legen en die zagen dat ik geld erin gegooid had. Maar helaas waren ze weg toen ik weg wou gaan. ECHT GEEN BEGRIP, IK MET ME KLEINE KINDJE WEER HELEMAAL NAAR BOVEN TOE EN HET DUBBELLE VAN WAT IK EERST BETAALD HAD MOEST BETALEN. VOOR MIJ NOOIT MEER. ECHT ASOCIAAL ZIJN JULLIE GATVERDAMME ZEG.

Frida 1 jaar geleden
m. bodur
Google Maps Logo

Slechte parkeergarage onvriendelijke helpdesk die niet eens luistert. Parkeerkaart betaald bij de automaat en verloren bij het instappen auto.Maar volgens helpdesk verlorenkaart is verlorenkaart dus betalen. Nooit meer parkeren daar.

m. bodur 2 jaar geleden
Bas van Hemert
Google Maps Logo

Nederlands slechtste parkeergarage. Ik weet wel waarom niemand hier wil parkeren en het dus buiten een chaos is. Wat een onvriendelijke figuren. Ik parkeer hier zo min mogelijk!

Bas van Hemert 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #003872 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #003872 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #002d5c !important; }
Interparking

Alle Interparking parkeergarages

Benieuwd naar andere Interparking parkeergarages in Nederland? Interparking heeft in totaal 50 vestigingen waaronder deze in Rotterdam (Schiemond) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Interparking lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Interparking parkeergarages
Stadshart Zoetermeer P8
Tergooi Ziekenhuis - locatie Hilversum
parkeergarage Kruitmolen
Parkeergarage MegaStores
P1 - Rijnstate
Parkeergarage Alexandrium Zuid
Stadshart Zoetermeer P8
Interparking Circus
Interparking Helicon
Parkeergarage MegaStores
P1 - Rijnstate
Interparking Kruiskade
Interparking Centrum
Parkeergarage Euroborg
Bigshops Parkboulevard
Interparking Lijnbaan
Interparking WTC-Beursplein
Duitslandlaan P9
City Guide

Wat te doen in Rotterdam

Benieuwd wat je naast Bigshops Parkboulevard nog meer in of rondom Rotterdam (Schiemond) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Schiemond.