Bij Broeders Zwolle

Bij Broeders

Bij Bij Broeders gelegen aan de Bethlehemkerkplein 32 in Zwolle kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bij Broeders is één van de 6 locaties in Zwolle op CardMapr.

Bij Broeders

Bethlehemkerkplein 32 in Zwolle

Betalen met creditcards bij Bij Broeders in Zwolle

In Zwolle aan de Bethlehemkerkplein 32 bevindt zich Bij Broeders. Bij Bij Broeders kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Bij Broeders een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Bij Broeders

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Bij Broeders. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Zwolle

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

038 853 0777
Routebeschrijving
Bij Broeders Zwolle
Bij Broeders Zwolle
Bij Broeders Zwolle

Recensies

Wat zeggen anderen over Bij Broeders?

Bij Broeders wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 134 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het was heerlijk. Bij weinig restaurants is vegagarisch eten zo lekker!! De wijnen bij de gerechten waren heerlijk, maar ook de vegatarische cocktails waren fantastisch!

Lees verder

5/5

Op een dinsdagavond hier heerlijk intiem gedineerd. Service was uitstekend en gerechten van een hoog niveau. De verschillende wijnen waren stuk voor stuk uitstekend uitgekozen en zeer passend bij de gerechten. De gastheer wist ook zeer veel bij elke wijn te vertellen en had duidelijk verstand van het vak. Heerlijk genoten en zeker een aanrader!

Lees verder

5/5

Gewoon heerlijk. Goed eten, goede dranken (incl alcohol vrije cocktails), prima bediening.

Lees verder

5/5

Eigenlijk wil ik meer sterren geven maar helaas door het bedienend personeel gaat me dat niet lukken. Gisteren heerlijk gegeten maar het personeel heeft te weinig ervaring. Wijn en gerechten worden op tafel gezet zonder enige uitleg erbij. Roomboter op tafel waarvan de oorsprong iets met groot Brittannië te maken had. Aldus de ober aan onze tafel. Dit het gebrek aan kennis van de gerechten resulteerde dit ook dat onze hoofdgerechten door elkaar gehaald werden. Verhouding voorgerecht en hoofdgerecht was ook ver te zoeken. Voorgerecht van ossenworst was serieus een dikke plak voor 18,00 Veel te duur als je het mij vraagt. Zodra je klaar bent met het gerecht, blijven de borden e.d.nog lang op tafel staan. Daarnaast vraag je om water en blijkt achteraf dat je 2,50 per fles kraanwater mag afrekenen. Dit had best even benoemd mogen worden. Zodra de keuken en het bedienend personeel beter matchen wil ik misschien nog weleens terugkomen.

Lees verder

3/5

Heerlijk gegeten, leuk personeel. Vooral de sommelier maakte het extra leuk; zowel qua mooie wijnen als bevlogen toelichtingen.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Bij Broeders

Goed nieuws! Bij Bij Broeders in Zwolle kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Zwolle

Benieuwd naar andere locaties in Zwolle waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Zwolle zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Zwolle
Jumbo Zwolle Supermarkt

Jumbo

Veemarkt 20

Pathé Zwolle Zwolle Ontspanning

Pathé Zwolle

Pannekoekendijk 11

Station Zwolle Zwolle Vervoer

Station Zwolle

Stationsplein 17

Coperto Restobar Zwolle Restaurant

Coperto Restobar

Stationsweg 9

Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle Overnachting
Starbucks Zwolle Cafe's

Starbucks

Oosterlaan 1