Bij Erik Leidschendam

Bij Erik

Bij Bij Erik gelegen aan de Sluisplein 9 in Leidschendam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Bij Erik is één van de 6 locaties in Leidschendam op CardMapr.

Bij Erik

Sluisplein 9 in Leidschendam

Betalen met creditcards bij Bij Erik in Leidschendam

In Leidschendam aan de Sluisplein 9 bevindt zich Bij Erik. Bij Bij Erik kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Bij Erik een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Bij Erik

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Bij Erik. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Leidschendam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

070 301 0451
Routebeschrijving
Bij Erik Leidschendam
Bij Erik Leidschendam
Bij Erik Leidschendam

Recensies

Wat zeggen anderen over Bij Erik?

Bij Erik wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 111 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het eten was lekker, gevarieerd en samengesteld. De bediening was goed, maar bleef afstandelijk. Dat is jammer want het voegt veel toe aan de beleving. Punt van aandacht; het wijn arrangement is ook goed gepaired maar dit waren echt Haagse Bakkies. We hadden gekozen voor arrangement met hele glazen ( halve glazen is ook mogelijk) maar de hoeveelheid wijn per glas was zelfs minder dan 1/4. Bij het melden hiervan werd er nauwelijks aandacht aan gegeven en ook niets aan gedaan. Gemiste kans! Ik vraag niet om halve fles, maar om een glas lekker wijn bij mooi eten. Ook dat is onderdeel van het geheel. Meer aandacht geven en wat ruimer schenken dus.

Lees verder

3/5

We hebben hier op een vrijdagavond gegeten en hebben gebruik gemaakt van het 5 gangen verrassings menu. En wat een fijne verrassing was dit, elk gerecht was even goed! Zo ontzettend lekker gegeten dat we een top avond hadden, hier wordt je echt enthousiast van als je van gastronomie houdt! Een dikke 5 sterren van mij. Ook het bijpassende wijnarrangement was niets op aan te merken. Ik kom hier graag een keer terug en raad dit restaurant zeer aan voor de fijnproevers onder ons! Ik zag veel review commentaar over een stevige prijs maar daar snap ik niks van, het is nog altijd goedkoper dan de gemiddelde 1 ster restaurants waar wij komen terwijl het niveau van de gerechten al wel voldoet aan dat niveau.

Lees verder

5/5

Gisteren hier gegeten. Alles op 1,5 meter afstand. Erg aardige bediening met ook goede wijnkennis. Bij Erik werken ze met verrassingsmenu's. Je kunt kiezen hoeveel gangen je wilt (van drie tot negen gangen). Wij hadden het vier gangen menu en begonnen met kreeft. Daarna een gerecht met ei. Het hoofdgerecht bestond uit lekker mals rundvlees. Wij hadden het Bob wijnarrangement. Dat is erg goed bevallen. De wijnen maakten de gerechten nog lekkerder. Ook het toetje van aardbei was verrassend. De Van Kleef citroenlikeur met champagne maakte het toetje helemaal af. Een restaurant om nog eens terug te gaan.

Lees verder

4/5

We hebben hier heel lekker gegeten. Bij binnenkomst werden we al verrast door een aantal heerlijke amuses. Letterlijk een lekkere binnenkomer. De borden waren erg mooi opgemaakt, De smaken verfijnd en op elkaar afgestemd. Wat ik ook kon waarderen was dat we bij ieder gerecht een kleine uitleg kregen wat er op het bord te vinden was. Jammer alleen dat dit in zo'n hoog tempo ging, dat zowel ik, als de anderen in ons gezelschap dit niet konden volgen. Het leek wel een bandje dat afgedraaid werd. Daarentegen was er geen moeite teveel om nog iets te herhalen als we daar naar vroegen. Al met al een hele fijne ervaring en heerlijk gegeten.

Lees verder

5/5

Lekker gelunched op het terras. Vriendelijke en correcte bediening.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Bij Erik

Goed nieuws! Bij Bij Erik in Leidschendam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Leidschendam

Benieuwd naar andere locaties in Leidschendam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leidschendam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leidschendam
Anne&Max Leidschendam Leidschendam Restaurant

Anne&Max Leidschendam

Liguster 62

Jumbo Leidschendam Supermarkt

Jumbo

Liguster 2

Nespresso Leidschendam Koffiewinkel

Nespresso

Liguster 46

Hans Anders Leidschendam Opticien

Hans Anders

Liguster 17

Rituals Leidschendam Verzorging

Rituals

Liguster 47