Bij Jef Restaurant & Hotel Den Hoorn Texel

Bij Jef Restaurant & Hotel

Bij Bij Jef Restaurant & Hotel gelegen aan de Herenstraat 34-36 in Den Hoorn Texel kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Bij Jef Restaurant & Hotel

Herenstraat 34-36 in Den Hoorn Texel

Betalen met creditcards bij Bij Jef Restaurant & Hotel in Den Hoorn Texel

In Den Hoorn Texel aan de Herenstraat 34-36 bevindt zich Bij Jef Restaurant & Hotel. Bij Bij Jef Restaurant & Hotel kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort Bij Jef Restaurant & Hotel een 9.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Bij Jef Restaurant & Hotel

Voor de actuele openingstijden van Bij Jef Restaurant & Hotel in Den Hoorn Texel raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Bij Jef Restaurant & Hotel nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij Bij Jef Restaurant & Hotel

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Bij Jef Restaurant & Hotel. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Den Hoorn Texel

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

0222 319 623
Bij Jef Restaurant & Hotel Den Hoorn Texel
Bij Jef Restaurant & Hotel Den Hoorn Texel
Bij Jef Restaurant & Hotel Den Hoorn Texel

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Bij Jef Restaurant & Hotel?

Bij Jef Restaurant & Hotel krijgt een beoordeling van 9.6/10 gebasseerd op 104 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Al jaren, in de zomer, voor mij een vaste plek voor een avond dineren. De Loungy Monday is inmiddels voor fijnproevers een begrip, maar in 2021 overtroffen ze zelfs mijn verwachtingen. Het gehele menu is opgebouwd rondom lokale producten uit de eigen tuin, de zee en het land. Van kleine bites tot aan de friandises bij de koffie, alles was even smakelijk en mooi gepresenteerd door het team van meesterkok Jef. Het serviesgoed alleen al is een lust voor het oog, maar de natuurlijke smaken ondersteunen dat voortreffelijk. Het bedieningsteam gaf ons een warm en welkom gevoel, en verzorgde de avond rimpelloos daarbij ondersteund door mooie wijnen van de meestergastvrouw Nadine en haar team. Het was een ware en oprechte belevenis.

Lees verder

5/5

Al voor de derde keer hebben we mogen genieten van de voortreffelijke gastvrijheid en keuken van Jef en Nadine. Alles tot in de puntjes verzorgt. Echte toppers op hoog niveau. Voor ons steeds weer het heerlijkste rustmoment in een drukke tijd. Liefs Wil en Gerty

Lees verder

5/5

Zeer lekker en verassend gegeten. Lekkere wijnen en mooie zaak. Toen we een opmerking over het vlees van mijn tafelgenote hadden, dat duidelijk niet zo mals was als dat van mij, werd dat een beetje afgedaan alsof het niet waar kon zijn. Verder fijne service.

Lees verder

4/5

Heerlijk gezeten en gegeten. Binnen door corona leeg en niet echte sfeer die het verdiend. We gaan in juli terug voor de totale beleving.

Lees verder

4/5

Door coronamaatregelen alleen maar af te halen, maar meer dan de moeite waard. En in ons geval met kleine kinderen zelfs een gelukje, want eten met z'n tweeën zat er niet in 'Basic asperges' maar perfect bereid. Lekkerste asperges ooit en een sterrendessert erbij. En dat voor een zeer acceptabele prijs. Maakte onze vakantie compleet op Texel. Aanrader!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Bij Jef Restaurant & Hotel?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Bij Jef Restaurant & Hotel, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Den Hoorn Texel

Benieuwd wat je naast Bij Jef Restaurant & Hotel nog meer in of rondom Den Hoorn Texel kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Den Hoorn Texel.

Pearle Opticiens Den Burg Den Burg Opticien

Pearle Opticiens Den Burg

Weverstraat 16

Stayokay Hostel Texel Den Burg Overnachting

Stayokay Hostel Texel

Haffelderweg 29

Blokker Den Burg Den Burg Woonwinkel

Blokker Den Burg

Parkstraat 28

Jumbo Den Burg Supermarkt

Jumbo

Vogelenzang 11

C&A Den Burg Mode

C&A

Hogerstraat 10-12

Kruidvat Den Burg Drogisterij

Kruidvat

Stenenplaats 6

SPAR enjoy Dennenoord Den Burg Supermarkt

SPAR enjoy Dennenoord

Grensweg 106

Spar Goënga Den Hoorn Den Hoorn Texel Supermarkt