Bij Jef Restaurant & Hotel map

Bij Jef Restaurant & Hotel

9.4 · 123 recensies

Herenstraat 34-36, Den Hoorn Texel

Bij Jef Restaurant & Hotel
Bij Jef Restaurant & Hotel Bij Jef Restaurant & Hotel
Bij Jef Restaurant & Hotel Bij Jef Restaurant & Hotel
Bij Jef Restaurant & Hotel

Over deze locatie

Aan de Herenstraat 34-36 in het gebied 'Den Hoorn' in Den Hoorn Texel ligt Bij Jef Restaurant & Hotel. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 123 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bij Jef Restaurant & Hotel accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 2 locaties in Den Hoorn Texel waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Den Hoorn hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Anda van der Giessen
Google Maps Logo

Écht een fantastische eet ervaring. Jef heeft zijn ster meer dan verdiend 😋🥂🤩

Anda van der Giessen 2 weken geleden
patrick d bck
Google Maps Logo

Wat een geweldige ervaring! Niet allen Jef is een kunstenaar, ook zijn team is trots, vol kennis en aanstekelijk enthousiast. De punten op de I worden door Nadine, met een glimlach, gezet

patrick d bck 1 maand geleden
Gert Bijleveld
Google Maps Logo

In één woord: Verwennerij!

Gert Bijleveld 6 maanden geleden
M C
Google Maps Logo

Weer heerlijk mogen eten. Prachtig restaurant waar aan alles is gedacht. Dit maakt het totaal plaatje van het bezoek zeker de moeite waard.

M C 6 maanden geleden
Cor Ruizendaal
Google Maps Logo

Wat een ervaring! Na een prettig ontvangst naar de kamer gebracht. En wat een mooie kamer is dit: groot bed, zitje, inloop douche, ligbad en een mooi uitzicht over het eiland. Het diner was top verzorgd. Het verrassingsmenu met onze wens geen vlees was uitmuntend. Wat een smaken, geweldig. De bijpassende wijnen waren perfect. Alles werd vakkundig uitgelegd. Het personeel geeft je het gevoel zeer welkom te zijn. Het ontbijt de volgende ochtend was een voortzetting van de avond er voor. Diverse kleine gerechten en dranken om de dag goed te beginnen. Een top ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Cor Ruizendaal 6 maanden geleden
Lorenzo Antoni
Google Maps Logo

Wat een geweldige ervaring! Bij aankomst in het hotel kregen we een upgrade naar de suite. Het ontvangst, de kamer en de omgeving zijn fantastisch. Het 7-gangen diner met wijnarrangement is veelbelovend. De gerechten zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en ware smaakexplosies, de wijnen zijn verrassend en een mooie aanvulling bij het geserveerde gerecht. Een prachtig avondvullend programma. Het ontbijt is een heerlijke afsluiter van een mooie ervaring. Ook deze gerechten worden in verschillende gangen geserveerd met een passend sapje. Dresscode is casual chique, parkeren kan achter het pand op eigen terrein.

Lorenzo Antoni 7 maanden geleden
City Guide

Wat te doen in Den Hoorn Texel

Benieuwd wat je naast Bij Jef Restaurant & Hotel nog meer in of rondom Den Hoorn Texel (Den Hoorn) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Den Hoorn.