Bistro de la Mer map

Bistro de la Mer

8 · 71 recensies

Utrechtsestraat 57, Amsterdam

Gesloten

Bistro de la Mer
Bistro de la Mer Bistro de la Mer
Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer Bistro de la Mer
Bekijk meer
Bistro de la Mer

Over deze locatie

Aan de Utrechtsestraat 57 in het gebied 'Amstelveldbuurt' in Amsterdam ligt Bistro de la Mer. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 71 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bistro de la Mer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 979 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amstelveldbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Bistro de la Mer zijn de openingstijden van maandag tot en met zondag zowel 's middags als 's avonds. De middagopeningstijden zijn van 12:00 tot 14:30, terwijl de avondopeningstijden starten om 18:00 en eindigen om 22:00.

Er zijn dus geen speciale openings- of sluitingsdagen bij Bistro de la Mer. Gasten kunnen iedere dag genieten van een heerlijk bezoek aan deze bistro, zowel tijdens lunchtijd als diner. Bezoekers kunnen dus altijd rekenen op een consistente en betrouwbare ervaring.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Bistro de la Mer' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Bistro de la Mer. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bistro de la Mer

Goed nieuws! Bij Bistro de la Mer in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.