Bistro d'Ouwe Helling map

Bistro d'Ouwe Helling

8 · 605 recensies

Zuideinde 5, Volendam

Opent straks

Bistro d'Ouwe Helling
Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling
Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling Bistro d'Ouwe Helling
Bekijk meer
Bistro d'Ouwe Helling

Over deze locatie

Aan de Zuideinde 5 in het gebied 'Volendam-Oude kom' in Volendam ligt Bistro d'Ouwe Helling. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 605 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bistro d'Ouwe Helling accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 25 locaties in Volendam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Volendam-Oude kom hebben we nog 20 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij Bistro d'Ouwe Helling in Volendam beginnen de openingstijden van maandag tot woensdag met een rustdag. De deuren zijn dan even dicht voor nieuwe avonturen. Vanaf donderdag komt de bistro tot leven, met een gastvrije opening van 16:30 tot 22:00. Dit patroon zet zich voort op vrijdag, waardoor de avonden die dagen gevuld zijn met gezelligheid.

Het weekend bij Bistro d'Ouwe Helling is extra bijzonder. Op zaterdag en zondag kan er al vanaf 12:00 's middags genoten worden van wat er op het menu staat, met de deuren die pas sluiten om 22:00 's avonds. Twee volle dagen met volop kans om binnen te lopen en te ontspannen.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Bistro d'Ouwe Helling' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Bistro d'Ouwe Helling. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Bistro d'Ouwe Helling

Goed nieuws! Bij Bistro d'Ouwe Helling in Volendam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Volendam

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Volendam. Meer van dit lees je in onze Volendam City Guide.