Bistro G.P. by George map

Bistro G.P. by George

8.4 · 433 recensies

Van Leijenberghlaan 252, Amsterdam

Bistro G.P. by George
Bistro G.P. by George Bistro G.P. by George
Bistro G.P. by George Bistro G.P. by George
Bistro G.P. by George

Over George

Bij Bistro G.P. by George eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Aan de Van Leijenberghlaan 252 in het gebied 'Gelderlandpleinbuurt' in Amsterdam ligt Bistro G.P. by George. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 433 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Bistro G.P. by George accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gelderlandpleinbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sammy Kemmer
Google Maps Logo

Wat een heerlijke middag! Eten was erg goed, lieve bediening. Binnen gegeten, hele fijne sfeer! Daarna nog wat gedronken op het mooie zonnige terras! Wij komen snel terug!

Sammy Kemmer 2 weken geleden
Maureen Belderink
Google Maps Logo

Niet bepaald de leukste vestiging. Prijzen hoog, kwaliteit matig. Gerechten krijgen allemaal weinig aandacht. Keuken is vooral erg druk met het koken van bezorgmaaltijden.

Maureen Belderink 4 weken geleden
Roos Fritz
Google Maps Logo

Ik ging hier vaak met veel plezier heen, maar vanmiddag viel het helaas zwaar tegen. Het eten was heerlijk! De bediening had helemaal geen oog voor ons. Ik gooide in alle dommigheid een glas wijn over mij heen en er werd geen aandacht aan besteed. Mijn vriendinnen en ik hebben er ruim 2,5 uur gezeten en één drankje genuttigd. De bediening was druk met kletsen achter de bar, ze hadden immers maar vier bezette tafels. Heel erg zonde dat onze gezellige vrijdagmiddagborrel maar uit één drankje bestond… Ze hebben mij later wel benaderd en het is heel netjes opgelost!

Roos Fritz 1 maand geleden
Daniël Langezaal
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten met een geweldige rode wijn, ik weet niet meer welke het was maar de rode wijn was koud

Daniël Langezaal 1 maand geleden
Roos Fritz
Google Maps Logo

Ik ging hier vaak met veel plezier heen, maar vanmiddag viel het helaas zwaar tegen. Het eten was heerlijk! De bediening had helemaal geen oog voor ons. Ik gooide in alle dommigheid een glas wijn over mij heen en er werd geen aandacht aan besteed. Mijn vriendinnen en ik hebben er ruim 2,5 uur gezeten en één drankje genuttigd. De bediening was druk met kletsen achter de bar, ze hadden immers maar vier bezette tafels. Heel erg zonde dat onze gezellige vrijdagmiddagborrel maar uit één drankje bestond…

Roos Fritz 1 maand geleden
Ruben Bolwerk
Google Maps Logo

Helaas geen aanrader. De locatie mag dan wel een fancy toestand zijn, maar het eten doet dat zeker niet. Ik vind het heel jammer dat ik een Chicken club bestel met "geroosterde kip" om vervolgens gewoon gebrade kipfilet plakjes te eten zoals je ze gewoon bij de Albert Heijn kan kopen haha. Maarja dat terzijde. Ik kreeg echt weinig friet bij dat gerecht en ook nog eens koud en warm gemixt. Dus een nieuwe lading bij de vorige lading gooien. Warm de vorige tenminste dan op het eind tegelijk op met de nieuwe. Toen ik aangaf dat de friet koud was kreeg ik nieuwe. Dit kon dan wel een normale portie zijn. Gewoon erg jammer dat het tegenwoordig zo genormaliseerd is dat we bereid zijn om te betalen voor iets wat we thuis beter zelf hadden kunnen maken. Genoeg geklaagd over het eten. Het personeel was wel gewoon vriendelijk, dus de 1 ster is bedoeld voor het eten.

Ruben Bolwerk 2 maanden geleden
Indri Bruns
Google Maps Logo

Wat een tent! Vegan philly steak portobello besteld en krijgt een paar plakjes van de portobello en de bediening verteld dat portobello erg duur is en dat de portie is dat ze serveert. En dessert besteld., na een tijdje gevraagd waar t gebleven was., ooh ja tarte Tatin moet 10 min in de oven., na 5 min rekening gevraagd. Nog steeds geen dessert en rekening.! Ben naar binnen gegaan om af te rekenen, dessert hoefden we niet meer., zeiden ze dat dat oneerlijk was en dat we moesten mee nemen omdat we hebben besteld . Veels te jonge mensen die daar werken die echt nog weet wat een service in houdt. Erg jammer voor zo’n grote naam als George. Onterecht behandeld en een weerwoord van de bediening.

Indri Bruns 2 maanden geleden
Melvin Joel Julian Osenga
Google Maps Logo

Werk aan de tijd om te bereiden. En als je zegt 5 minuten en het dan na 10 minuten nog 5 is dan neem je simpelweg te veel orders aan.

Melvin Joel Julian Osenga 2 maanden geleden
Karin Bleie
Google Maps Logo

Na 45 minuten nog steeds geen eten kunnen bestellen. Nou doe dan de rekening maar. Vieze tafel werd ook niet schoongemaakt, terwijl dat wel twee keer werd beloofd.

Karin Bleie 3 maanden geleden
MJ Urmila
Google Maps Logo

Mooie heerlijke gerechten, leuke sfeer, kom hier terug om de rest te proeven. Vriendelijk personeel!

MJ Urmila 3 maanden geleden
Filo Vitali
Google Maps Logo

Vreselijk soep, bord water voor 11.50, niet te eten, niet eens brood erbij, teruggestuurd, wel v de rekening afgehaald, salade met zand, was ook niet vers,kortom, je word er afgezet qua prijs, zogenaamd, door corona verlies geleden, zal wel loslopen,met deze prijsen. Geen aanrader

Filo Vitali 3 maanden geleden
Chris C.
Google Maps Logo

Eerste indruk: ik voel me niet welkom. De 'baas' reageert een tikje te arrogant. Als of het kan hem niet schelen of we daar blijven. Gelukkig was de koffie en het gebak lekker. En de andere ober was wel aardig en glimlachte vaak. Maar als je een gezellige tent zoekt met een personal touch, is dit niet de juiste adres.

Chris C. 3 maanden geleden
Alexander Jons
Google Maps Logo

Niet super. Bediening/bedrijfsleider matig. Entourage overdone. Koffie niet lekker.

Alexander Jons 7 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij George

Goed nieuws! Bij Bistro G.P. by George in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
George

Alle George restaurants

Bij George eet je iconische en tijdloze gerechten uit New York, Parijs en Hong Kong. Hier diner je in een gezellige sfeer en eet je verse lokale producten.

Benieuwd naar andere George restaurants in Nederland? George heeft in totaal 7 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gelderlandpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van George lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle George restaurants
George Bistro Bistro
Café George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
Café George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
George Bistro Bistro
Bistro G.P. by George
George LA
GEORGE MARINA
GEORGE W.P.A.
Café Georgette
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.