Blokker Aalsmeer map

Blokker Aalsmeer

8 · 66 recensies

Zijdstraat 83, Aalsmeer

Gesloten

Blokker Aalsmeer
Blokker Aalsmeer Blokker Aalsmeer
Blokker Aalsmeer Blokker Aalsmeer Blokker Aalsmeer Blokker Aalsmeer Blokker Aalsmeer Blokker Aalsmeer
Bekijk meer
Blokker Aalsmeer

Over Blokker

Blokker Aalsmeer heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zijdstraat 83 in het gebied 'Centrum' in Aalsmeer ligt Blokker Aalsmeer. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 66 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Aalsmeer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Aalsmeer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Aalsmeer (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Lichtenvoorde
Blokker Maastricht Plein
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Nieuw-Vennep
Blokker Nijverdal
Blokker Rotterdam Hesseplaats
Blokker Dronten
Blokker Arnhem Hanzestraat
Blokker Weert
Blokker Bergen Op Zoom Zuivelstraat
Blokker Boxtel
Blokker Enschede H.J. van Heekplein
Blokker Borger
Blokker Musselkanaal
Blokker Veendam
Blokker Heerlen Wannerstraat
Blokker Rechtestraat Eindhoven Centrum
Blokker Wierden
City Guide

Wat te doen in Aalsmeer

Benieuwd wat je naast Blokker Aalsmeer nog meer in of rondom Aalsmeer (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.