Blokker Aalsmeer map

Blokker Aalsmeer

8 · 64 recensies

Zijdstraat 83, Aalsmeer

Open

Blokker Aalsmeer
Blokker Aalsmeer Blokker Aalsmeer
Blokker Aalsmeer

Over Blokker

Blokker Aalsmeer heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Zijdstraat 83 in het gebied 'Centrum' in Aalsmeer ligt Blokker Aalsmeer. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 64 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Aalsmeer accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 15 locaties in Aalsmeer waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Aalsmeer (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Heerenveen
Blokker Barneveld
Blokker Borculo
Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Ijsselstein
Blokker Utrecht Achter Clarenburg
Blokker Franeker
Blokker Stiens
Blokker Beek
Blokker Stein
Blokker Zwolle Diezerstraat
Blokker Rozenburg
Blokker Stadskanaal
Blokker Geleen Markt
Blokker Venlo Nijmeegseweg
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Leiden Bevrijdingsplein
Blokker Lisse
City Guide

Wat te doen in Aalsmeer

Benieuwd wat je naast Blokker Aalsmeer nog meer in of rondom Aalsmeer (Centrum) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Centrum.