Blokker Almere Globeplein map

Blokker Almere Globeplein

8 · 172 recensies

Globeplein 74, Almere

Blokker Almere Globeplein
Blokker Almere Globeplein Blokker Almere Globeplein
Blokker Almere Globeplein Blokker Almere Globeplein
Blokker Almere Globeplein

Over Blokker

Blokker Almere Globeplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Globeplein 74 in het gebied 'Centrum Almere Buiten' in Almere ligt Blokker Almere Globeplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 172 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Almere Globeplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 142 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Buiten hebben we nog 22 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sandra Visser
Google Maps Logo

Heel klantenvriendelijk!! Jammer dat de vrouw voor mij de kopjes niet zelf kon halen want ze kon best zien dat er een enorme rij achter haar was. Zeuren om het zeuren vind ik.

Sandra Visser 2 maanden geleden
Han Luigjes
Google Maps Logo

Ach een kopje met een stukje eraf was niet zo erg zei de medewerkster bij de kassa. Ik zei dat ik het niet goed kon zien, mocht zelf een nieuwe gaan pakken. Misschien wat klantvriendelijker om het dan even zelf te halen?? Ik heb ze laten staan, dan maar niet. Fijn geholpen bij de Xenos, zo kan het ook.👍

Han Luigjes 2 maanden geleden
Dieter Jesich
Google Maps Logo

Hoewel corona en het gemak van internet bestellen dingen veranderen is het toch altijd prettig om bij winkels te winkelen. Wat persoonlijker en je ziet en voelt meer, wordt op ideeën gebracht etc. Goed voor de werkgelegenheid en lokale ondernemers. Zeker van plan om het weer meer te doen. Bedrijven zoals Blokker en Hema moeten in het straatbeeld blijven!

Dieter Jesich 10 maanden geleden
Marjo Slingerland-Boks
Google Maps Logo

Behulpzaam personeel.

Marjo Slingerland-Boks 11 maanden geleden
Esther
Google Maps Logo

Prima winkel, goed ingedeeld voor de corona regels.

Esther 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Buiten) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Harlingen
Blokker Heesch
Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Woerden
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Katwijk
Blokker Apeldoorn De Eglantier
Blokker Zevenaar
Blokker Helden-Panningen
Blokker Eersel
Blokker Rosmalen
Blokker Hulst Grote markt
Blokker Budel
Blokker Oirschot
Blokker
Blokker Alphen A/D Rijn De Aarhof
Blokker Gouda
Blokker Sassenheim
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.