Blokker Almere Stad Korte promenade map

Blokker Almere Stad Korte promenade

8 ยท 21 recensies

Korte Promenade 12, Almere

Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Almere Stad Korte promenade Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Almere Stad Korte promenade Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Almere Stad Korte promenade

Over Blokker

Blokker Almere Stad Korte promenade heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Korte Promenade 12 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Blokker Almere Stad Korte promenade. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 21 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Almere Stad Korte promenade accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Almelo Vincent van Goghplein
Blokker Utrecht Achter Clarenburg
Blokker Den Haag Dierenselaan
Blokker Sassenheim
Blokker Vlaardingen De loper
Blokker Wassenaar
Blokker Almere Globeplein
Blokker Venray
Blokker Best
Blokker Etten Leur
Blokker Tilburg Aabe-Straat
Blokker Amsterdam Middenweg
Blokker Ede Grotestraat
Blokker Breda Rat Verleghstraat
Blokker Eersel
Blokker Heiloo
Blokker Zeist Slotlaan
Blokker Nieuwerkerk A/D Ijs
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.