Blokker Almere-Haven map

Blokker Almere-Haven

8 · 44 recensies

Meerstraat 3, Almere

Blokker Almere-Haven
Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven
Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven Blokker Almere-Haven
Bekijk meer
Blokker Almere-Haven

Over Blokker

Blokker Almere-Haven heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Meerstraat 3 in het gebied 'Centrum Haven Zuid' in Almere ligt Blokker Almere-Haven. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 44 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Almere-Haven accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Haven Zuid hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Haven Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Dokkum Grote Breedstraat
Blokker Winterswijk Markt
Blokker Enschede Nrd.Esmarkerrondweg
Blokker Woudenberg
Blokker Goes Braillestraat
Blokker Barendrecht Van Beuningenhaven
Blokker Maastricht Brusselse poort
Blokker Oss
Blokker Raamsdonkveer
Blokker Waalwijk
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Barendrecht Middenbaan
Blokker Meppel
Blokker Den Bosch Rompertpassage
Blokker Alkmaar Langestraat
Blokker Amersfoort Emiclaerhof
Blokker Goes Kolveniershof
Blokker Den Haag Grote markstraat
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.