Blokker Almere Muziekwijk map

Blokker Almere Muziekwijk

6 · 116 recensies

Rimsky-Korssakovweg 11, Almere

Open

Blokker Almere Muziekwijk
Blokker Almere Muziekwijk

Over Blokker

Blokker Almere Muziekwijk heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Rimsky-Korssakovweg 11 in het gebied 'Muziekwijk Z.-West' in Almere ligt Blokker Almere Muziekwijk. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 116 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Almere Muziekwijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Muziekwijk Z.-West hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Almere (Muziekwijk Z.-West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Zuidlaren
Blokker Weert
Blokker Son
Blokker Den Helder
Blokker Heerhugowaard Middenwaard
Blokker Purmerend Willem Eggertstraat
Blokker Geldermalsen
Blokker Groningen Siersteenlaan
Blokker Amsterdam Rozengracht
Blokker Wijk Bij Duurstede
Blokker Goes Braillestraat
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Geldermalsen
Blokker Amsterdam Javastraat
Blokker Deventer
Blokker Goes Kolveniershof
Blokker Den Haag Theresiastraat
Blokker Vlaardingen De loper
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.