Blokker Almere Muziekwijk map

Blokker Almere Muziekwijk

5.6 · 113 recensies

Rimsky-Korssakovweg 11, Almere

Blokker Almere Muziekwijk
Blokker Almere Muziekwijk

Over Blokker

Blokker Almere Muziekwijk heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Rimsky-Korssakovweg 11 in het gebied '' in Almere ligt Blokker Almere Muziekwijk. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 113 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Almere Muziekwijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 157 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 201 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Almere () waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Veendam
Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Castricum
Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Rotterdam Zuidplein Hoog
Blokker Zwijndrecht
Blokker Zuidwolde
Blokker Broek Op Lange Dijk
Blokker Houten
Blokker Middelburg Mortiereboulevard
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Rozenburg
Blokker Almere-Haven
Blokker Venlo Maasstraat
Blokker Roosendaal Rucphensebaan
Blokker Tilburg Heuvelstraat
Blokker Amsterdam Rozengracht
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.