Blokker Almere Muziekwijk map

Blokker Almere Muziekwijk

5.6 · 106 recensies

Rimsky-Korssakovweg 11, Muziekwijk

Blokker Almere Muziekwijk
Blokker Almere Muziekwijk

Over Blokker

Blokker Almere Muziekwijk heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Rimsky-Korssakovweg 11 in het gebied '' in Muziekwijk ligt Blokker Almere Muziekwijk. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 106 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 5.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Almere Muziekwijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1 locaties in Muziekwijk waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied hebben we nog 186 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

A KH
Google Maps Logo

Zeer slechte service, wilde iets retourneren wat online besteld is (wat volgens de website + klantenservice ook kan). Eenmaal in de winkel kwam de manager aan met drie verschillende smoesjes om mijn producten niet retour te hoeven nemen.

A KH 1 maand geleden
Fran W
Google Maps Logo

Verschrikkelijk man! Ik heb een product daar gekocht en wilde het daar retourneren. Ik had de bon, product ongebruikt, nieuw en nog helemaal in verpakking. Hij claimde dat het gebruikt was en wilde het niet accepteren en zei dat ik het maar moest proberen bij de Blokker in de stad. Na een hele discussie heb ik de klantenservice gebeld terwijl ik in de winkel was, maar zij vertelde mij dat hij het laatste woord hier in had. Echt belachelijk! Ik zet geen voet meer in deze winkel en raad het iedereen ook af.

Fran W 5 maanden geleden
Raymond Bok
Google Maps Logo

Zeer onklantvriendelijke mensen achter de balie, en je mag niet 2 strookjes plakband krijgen maar je moet een heel pakket kopen. Want stel je voor als je 2 strookjes plakband moet geven aan klanten eens in de zoveel tijd dan ga je wel echt als winkel failliet. Geef alleen de 2de ster omdat het in de buurt zit

Raymond Bok 8 maanden geleden
ilknur turk
Google Maps Logo

Was aan het kijken van huis aparaten

ilknur turk 9 maanden geleden
Emma Norma
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel, goede service, veel produkten

Emma Norma 9 maanden geleden
Damiän Pastor
Google Maps Logo

Ze zijn altijd super vriendelijk het is een mooie winkel.

Damiän Pastor 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Muziekwijk () waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Drachten
Blokker Heerlen In de Cramer
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Callantsoog Dorpsweg
Blokker H.I. Ambacht
Blokker Urk
Blokker Geleen Markt
Blokker Venlo Nijmeegseweg
Blokker Vught Marktveld
Blokker Amsterdam Jodenbreestraat
Blokker Wateringen
Blokker Lunteren
Blokker Venray
Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Hellevoetsluis
Blokker S Gravenzande
City Guide

Wat te doen in Muziekwijk

Benieuwd wat je naast Blokker Almere Muziekwijk nog meer in of rondom Muziekwijk () kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom .