Blokker Almere Stad, Muziekwijk Almere

Blokker Almere Stad, Muziekwijk

Bij Blokker Almere Stad, Muziekwijk gelegen aan de Rimsky-Korssakovweg 11 in Almere kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Blokker Almere Stad, Muziekwijk is één van de 8 locaties in Almere op CardMapr.

Blokker Almere Stad, Muziekwijk

Rimsky-Korssakovweg 11 in Almere

Betalen met creditcards bij Blokker Almere Stad, Muziekwijk in Almere

In Almere aan de Rimsky-Korssakovweg 11 bevindt zich Blokker Almere Stad, Muziekwijk. Bij Blokker Almere Stad, Muziekwijk kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel scoort Blokker Almere Stad, Muziekwijk een 5.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Blokker Almere Stad, Muziekwijk

Voor de actuele openingstijden van Blokker Almere Stad, Muziekwijk in Almere raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Blokker Almere Stad, Muziekwijk nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Almere

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

5.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

036 536 4767

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Blokker Almere Stad, Muziekwijk?

Blokker Almere Stad, Muziekwijk krijgt een beoordeling van 5.8/10 gebasseerd op 95 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Kon mijn aankoop niet retourneren omdat het eerst een afgeprijsde artikel is, daarna omdat ze geen ‘liquide middelen’ hebben (maw er was geen €15 in kas), en tot slot omdat ze geen artikelen aannemen van andere filialen. Nul sterren

Lees verder

1/5

Ze zijn altijd super vriendelijk het is een mooie winkel.

Lees verder

5/5

Toen ik thuis een stopcontact kocht, kon ik de USB-poort niet gebruiken en toen zeiden ze dat ik het product niet moest veranderen of retourneren. Het is onverantwoord

Lees verder

1/5

Slechte zaak. Anti-aanbaklaag van Tefal pan begint af te bladderen en ze willen het product niet onder garantie terugnemen. Klantenservice Blokker Nederland zegt dat ik met een rekeningafschrift terug kan naar de winkel, maar deze man weigert het product te accepteren. "Probeer het eens bij de Blokker in het centrum". ACM zegt het volgende over deze gevallen: "Gaat u terug naar de winkel omdat uw product kapot is? En is dat niet uw schuld? Dan spreken we van een ‘ondeugdelijk product’. In dat geval kan de verkoper u niet wegsturen als u de bon niet meer hebt. Wel kan hij u vragen om op een andere manier te bewijzen dat u dit product gekocht hebt bij deze winkel. Misschien hebt u gepind, of via internet betaald. Dan kunt u uw bankafschrift als bewijs gebruiken. Hieruit moet dan wel blijken wat u hebt gekocht en op welke datum u dat hebt gedaan."

Lees verder

1/5

Van klantvriendelijkheid heeft deze onsympathieke franchisenemer nog nooit gehoord! Een bestelling die online was geplaatst, mocht niet teruggebracht worden in de winkel. De franchisenemer vertelde alleen vage smoesjes om mijn pakket niet terug te nemen. Contact opgenomen met de klantenservice van Blokker, bleek dat meneer deze pakket wel in ontvangst had moeten nemen. Mevrouw van de klantenservice gaf tevens ook aan dat de franchisenemer al negatief bekend staat. Deze winkel heeft bijna nooit iets voorradig en is altijd rommeling. Wij komen hier niet meer en gaan liever naar de Blokker in Almere Haven.

Lees verder

1/5

Toch met een American Express betalen bij Blokker Almere Stad, Muziekwijk?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Blokker Almere Stad, Muziekwijk, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Almere

Benieuwd wat je naast Blokker Almere Stad, Muziekwijk nog meer in of rondom Almere kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Almere.

MediaMarkt Almere Almere Elektronicawinkel

MediaMarkt Almere

Brouwerstraat 3

Hans Anders Opticien Almere Stad Almere Opticien

Hans Anders Opticien Almere Stad

Bottelaarpassage 102

Bershka Almere Mode

Bershka

De Diagonaal 10

Tango Almere Almere Tankstation

Tango Almere

Omroepweg 2

Kruidvat Almere Drogisterij

Kruidvat

Rimsky-Korssakovweg 7

Bakker Bart Almere Bakker

Bakker Bart

Rimsky-Korssakovweg 27-29

Pull & bear Almere Mode

Pull & bear

De Diagonaal 10

Lidl Almere Supermarkt

Lidl

Blekerstraat 14

Andere Blokker woonwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Blokker Almere Stad, Muziekwijk toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle woonwinkels van Blokker te vinden.

Bekijk alle Blokker woonwinkels
Blokker Assen Forum Assen Woonwinkel
Blokker Borger Borger Woonwinkel
Blokker Coevorden Coevorden Woonwinkel
Blokker Emmen Emmen Woonwinkel