Blokker Amstelveen Binnenhof map

Blokker Amstelveen Binnenhof

8 ยท 260 recensies

Binnenhof 85, Amstelveen

Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Amstelveen Binnenhof Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Amstelveen Binnenhof Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Amstelveen Binnenhof

Over Blokker

Blokker Amstelveen Binnenhof heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Binnenhof 85 in het gebied 'Stadshart' in Amstelveen ligt Blokker Amstelveen Binnenhof. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 260 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amstelveen Binnenhof accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 49 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stadshart hebben we nog 24 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Stadshart) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Balk
Blokker Geleen Egelantier
Blokker Bussum
Blokker Hilversum Seinstraat
Blokker Oldenzaal
Blokker Zoetermeer Theaterplein
Blokker Drachten
Blokker Helden-Panningen
Blokker Den Bosch Helftheuvelpassag
Blokker Haarlem Grote Houtstraat
Blokker Vlissingen Gildeweg
Blokker Den Haag Theresiastraat
Blokker Bennekom
Blokker Ulft
Blokker Musselkanaal
Blokker Breda De Burcht
Blokker Volendam De stient
Blokker Terneuzen
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Blokker Amstelveen Binnenhof nog meer in of rondom Amstelveen (Stadshart) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Stadshart.