Blokker Amstelveen Westwijkplein map

Blokker Amstelveen Westwijkplein

8.2 ยท 48 recensies

Westwijkplein 82, Amstelveen

Blokker Amstelveen Westwijkplein
Blokker Amstelveen Westwijkplein Blokker Amstelveen Westwijkplein
Blokker Amstelveen Westwijkplein Blokker Amstelveen Westwijkplein
Blokker Amstelveen Westwijkplein

Over Blokker

Blokker Amstelveen Westwijkplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Westwijkplein 82 in het gebied 'Theaterbuurt' in Amstelveen ligt Blokker Amstelveen Westwijkplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 48 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amstelveen Westwijkplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 49 locaties in Amstelveen waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Theaterbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amstelveen (Theaterbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Leeuwarden De Centrale
Blokker Lunteren
Blokker Sittard
Blokker Geldrop
Blokker Utrecht Achter Clarenburg
Blokker Spijkenisse Winterakker
Blokker Almere Globeplein
Blokker Bolsward
Blokker Twello Van Ghentstraat
Blokker Kerkrade
Blokker Rijswijk Herenstraat
Blokker Zoetermeer Samanthagang
Blokker Maastricht Brusselse poort
Blokker Oirschot
Blokker Uden
Blokker Vroomshoop
Blokker Axel
Blokker Den Haag Fahrenheitstraat
City Guide

Wat te doen in Amstelveen

Benieuwd wat je naast Blokker Amstelveen Westwijkplein nog meer in of rondom Amstelveen (Theaterbuurt) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Theaterbuurt.