Blokker Amsterdam Beethovenstraat map

Blokker Amsterdam Beethovenstraat

8 · 21 recensies

Beethovenstraat 76, Amsterdam

Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Beethovenstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Beethovenstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Beethovenstraat 76 in het gebied 'Minervabuurt Midden' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Beethovenstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 21 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Beethovenstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Minervabuurt Midden hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Minervabuurt Midden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Dieren
Blokker Nijmegen Broerstraat
Blokker Winterswijk Markt
Blokker Delfzijl
Blokker Woerden
Blokker Hulst Grote markt
Blokker Veendam
Blokker Utrecht Hammarskjoldhof
Blokker Woerden
Blokker Hoogvliet
Blokker Leiden Bevrijdingsplein
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Maastricht Brusselse poort
Blokker Rosmalen
Blokker Werkendam
Blokker Amsterdam Osdorpplein
Blokker Huizen Oostermeent-west
Blokker Noordwijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.