Blokker Amsterdam Beethovenstraat map

Blokker Amsterdam Beethovenstraat

8 · 21 recensies

Beethovenstraat 76, Amsterdam

Gesloten

Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Beethovenstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Beethovenstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Beethovenstraat 76 in het gebied 'Minervabuurt-Midden' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Beethovenstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 21 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Beethovenstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.031 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Minervabuurt-Midden hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Minervabuurt-Midden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Stadskanaal
Blokker Helden-Panningen
Blokker Weert
Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Beverwijk
Blokker Huizen Kerkstraat
Blokker Geldermalsen
Blokker Lunteren
Blokker Amstelveen Westwijkplein
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Alphen A/D Rijn De Aarhof
Blokker Rotterdam Lusthofstraat
Blokker Beek
Blokker Weert
Blokker Vlijmen De Akker
Blokker Mijdrecht
Blokker Vleuten
Blokker Rijswijk Prins W.A. Promenade
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.