Blokker Amsterdam Beethovenstraat map

Blokker Amsterdam Beethovenstraat

8.4 ยท 20 recensies

Beethovenstraat 76, Amsterdam

Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Beethovenstraat
Blokker Amsterdam Beethovenstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Beethovenstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Beethovenstraat 76 in het gebied 'Minervabuurt Midden' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Beethovenstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 20 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Beethovenstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Minervabuurt Midden hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

ik dus
Google Maps Logo

Vriendelijke service

ik dus 1 jaar geleden
Irene Reydon
Google Maps Logo

Kleine winkel in de Beethovenstraat. En wat een klantvriendelijke man staat er. Hij gaf goede voorlichting over de Senseo koffiemachine en over kruimeldieven. Ik kom zeker terug om iets te kopen.

Irene Reydon 1 jaar geleden
Dick van den Berg
Google Maps Logo

Kleine winkel, vriendelijk personeel

Dick van den Berg 3 jaar geleden
Rutger Koopmans
Google Maps Logo

Heel beperkt assortiment in deze vernieuwde winkel, je vindt vaak net niet wat je wilt

Rutger Koopmans 5 jaar geleden
Wouter Neven
Google Maps Logo

Een beetje klein, maar ze hebben toch vrij veel.

Wouter Neven 6 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Minervabuurt Midden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Bolsward
Blokker Kerkrade
Blokker Baarle Nassau
Blokker Tilburg Heyhoefpromenade
Blokker Wassenaar
Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Joure
Blokker Leeuwarden Schrans
Blokker Oosterwolde
Blokker Putten
Blokker Hardenberg
Blokker Hengelo
Blokker Zuidwolde
Blokker Almere-Haven
Blokker Kollum
Blokker Nijkerk
Blokker Groningen Siersteenlaan
Blokker Alphen A/D Rijn De Aarhof
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.