Blokker Amsterdam Beethovenstraat Amsterdam

Blokker Amsterdam Beethovenstraat

Blokker Amsterdam Beethovenstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Bij Blokker Amsterdam Beethovenstraat gelegen aan de Beethovenstraat 76 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Blokker Amsterdam Beethovenstraat

Beethovenstraat 76 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Blokker Amsterdam Beethovenstraat in Amsterdam

In Amsterdam aan de Beethovenstraat 76 bevindt zich Blokker Amsterdam Beethovenstraat. Bij Blokker Amsterdam Beethovenstraat kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Woonwinkel scoort Blokker Amsterdam Beethovenstraat een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Blokker Amsterdam Beethovenstraat

Voor de actuele openingstijden van Blokker Amsterdam Beethovenstraat in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Blokker Amsterdam Beethovenstraat nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Woonwinkel

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 471 4068
Blokker Amsterdam Beethovenstraat Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Blokker Amsterdam Beethovenstraat?

Blokker Amsterdam Beethovenstraat krijgt een beoordeling van 8.4/10 gebasseerd op 19 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Toch met een American Express betalen bij Blokker Amsterdam Beethovenstraat?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Blokker Amsterdam Beethovenstraat, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Blokker Amsterdam Beethovenstraat nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

Andere Blokker woonwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Blokker Amsterdam Beethovenstraat toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle woonwinkels van Blokker te vinden.

Bekijk alle Blokker woonwinkels
Blokker Assen Woonwinkel
Blokker Borger Woonwinkel
Blokker Coevorden Woonwinkel
Blokker Emmen Woonwinkel