Blokker Amsterdam Bijlmerplein map

Blokker Amsterdam Bijlmerplein

7.2 ยท 79 recensies

Bijlmerplein 361, Amsterdam

Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Amsterdam Bijlmerplein Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Amsterdam Bijlmerplein Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Amsterdam Bijlmerplein

Over Blokker

Blokker Amsterdam Bijlmerplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Bijlmerplein 361 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Bijlmerplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 79 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Bijlmerplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 19 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Peter B
Google Maps Logo

Erg uitgebreidt

Peter B 1 jaar geleden
ED
Google Maps Logo

Kassa medewerkers staan kauwgom te kauwen, en niet netjes met hun mond dicht. Past goed bij de buurt.

ED 2 jaar geleden
Alex Dekkers
Google Maps Logo

Deze nieuwe vestiging van de Blokker is zeker een aanwinst voor De Poort. Goed aanbod en vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Is iets niet aanwezig, dan kan dit worden besteld en is het veelal de dag erna op te halen

Alex Dekkers 2 jaar geleden
RJason Twenty
Google Maps Logo

Ruime winkel.. Netjes.. Je waant je verloren tussen het ruime aanbod aan artikelen.. Ze verdienen beter dan rustige dagen.. Kom op publiek waar blijven jullie.. Aanrader..

RJason Twenty 2 jaar geleden
Rudi Haar
Google Maps Logo

Moest een koffiemachine kopen dus even naar blokker. Wilde wat info hebben, de dame die mij hielp had duidelijk geen verstand van zaken. Dus iemand erbij die mij wel helpen kon, bleek de manager te zijn die mij vertelde dat de dame in kwestie voor het eerst in de winkel stond die dag. Ongelofelijk, zeg dat dan of draag een bordje met trainee of zoiets. Dat op een drukke zaterdag. Aan de kassa ook regelmatig m o eten wachten totdat de dames uitgekletst zijn, of o onderling of met bekenden. Blokker zou hier echt wat aan moeten doen, gaat hard achteruit.......

Rudi Haar 3 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Assen
Blokker Culemborg
Blokker Harderwijk
Blokker Voorthuizen
Blokker Alkmaar Wendelaarstraat
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Zuidwolde
Blokker Doetinchem
Blokker Eindhoven Winkelcentrum Woensel
Blokker Amsterdam Willem Kraanstraat
Blokker Haarlem Grote Houtstraat
Blokker Utrecht Smaragdplein
Blokker Amsterdam Jodenbreestraat
Blokker Enschede Rijnstraat
Blokker Zeist Slotlaan
Blokker Dordrecht Van Eesterenplein
Blokker Rotterdam Hesseplaats
Blokker Zwijndrecht
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.