Blokker Amsterdam Bijlmerplein map

Blokker Amsterdam Bijlmerplein

7.2 ยท 78 recensies

Bijlmerplein 361, Amsterdam

Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Amsterdam Bijlmerplein Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Amsterdam Bijlmerplein Blokker Amsterdam Bijlmerplein
Blokker Amsterdam Bijlmerplein

Over Blokker

Blokker Amsterdam Bijlmerplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Bijlmerplein 361 in het gebied 'Amsterdamse Poort' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Bijlmerplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 78 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Bijlmerplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 917 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Amsterdamse Poort hebben we nog 20 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Amsterdamse Poort) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Budel
Blokker Tilburg Aabe-Straat
Blokker Vlijmen De Akker
Blokker Amsterdam Osdorpplein
Blokker Utrecht Doornburglaan
Blokker Barendrecht Middenbaan
Blokker Urk
Blokker Raamsdonkveer
Blokker Alkmaar Wendelaarstraat
Blokker Terneuzen
Blokker Den Haag Dierenselaan
Blokker S Gravenzande
Blokker Borger
Blokker Kollum
Blokker Zelhem
Blokker Cuyk
Blokker Uithoorn
Blokker Utrecht Smaragdplein
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.