Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat map

Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat

8 ยท 292 recensies

Bilderdijkstraat 169, Amsterdam

Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Bilderdijkstraat 169 in het gebied 'Da Costabuurt Noord' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 292 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Da Costabuurt Noord hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Da Costabuurt Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Drachten
Blokker Vlagtwedde
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Kampen
Blokker Den Haag Theresiastraat
Blokker Rotterdam Hesseplaats
Blokker Wierden
Blokker Ijsselstein
Blokker Utrecht Smaragdplein
Blokker Den Haag Waldorpstraat
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Zoetermeer Oosterheemplein
Blokker Borger
Blokker Roermond
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Haarlem Julianapark
Blokker Nieuwegein Muntplein
Blokker Nootdorp
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.