Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein map

Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein

8 · 153 recensies

Buikslotermeerplein 82, Amsterdam

Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Bekijk meer
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein

Over Blokker

Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Buikslotermeerplein 82 in het gebied 'Buikslotermeerplein' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 153 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 929 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buikslotermeerplein hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buikslotermeerplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Meppel
Blokker Arnhem Kronenburg passage
Blokker Haarlem Grote Houtstraat
Blokker Hardenberg
Blokker Middelburg Mortiereboulevard
Blokker Pijnacker
Blokker Scherpenzeel
Blokker Voorthuizen
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Rotterdam Mathenesserplein
Blokker Zoetermeer Oosterheemplein
Blokker 's-Gravendeel
Blokker Almere-Haven
Blokker Burgum
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Dordrecht P.A. de kokplein
Blokker Gorinchem
Blokker Voorschoten
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.