Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein map

Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein

7.8 ยท 151 recensies

Buikslotermeerplein 82, Amsterdam

Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein

Over Blokker

Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Buikslotermeerplein 82 in het gebied 'Buikslotermeerplein' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 151 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Buikslotermeerplein hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Buikslotermeerplein) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Apeldoorn De Eglantier
Blokker Deurne
Blokker Bodegraven
Blokker Nieuwerkerk A/D Ijs
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Rotterdam Zuidplein Hoog
Blokker Drachten
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Wormerveer
Blokker Breskens
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
Blokker Druten
Blokker Groningen Siersteenlaan
Blokker Veldhoven
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Hoorn Betje Wolffplein
Blokker Leiderdorp
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.