Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat map

Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat

7.6 ยท 78 recensies

Eerste Oosterparkstraat 197, Amsterdam

Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Eerste Oosterparkstraat 197 in het gebied 'Oosterparkbuurt Noordwest' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 78 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oosterparkbuurt Noordwest hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Monique Hoogeveen
Google Maps Logo

We kwamen om 17.45 in de winkel toen ons meteen werd verteld dat de winkel over 5 minuten zou sluiten, de medewerkster zei dat we moesten opschieten op een zeer aggressieve toon. Erg onvriendelijk.

Monique Hoogeveen 1 maand geleden
jasper van dam
Google Maps Logo

Zeer onbeschoft personeel, rommelige winkel, sluit eerder dan vermeld.

jasper van dam 1 maand geleden
Louis van der Linde
Google Maps Logo

Goeie buurtwinkel, behulpzaam personeel. Slaag hier altijd wel voor wasmiddel, lampen en keukenspulletjes. Maar koop er ook mijn leesbril en waxinelichtjes.

Louis van der Linde 11 maanden geleden
Stephanie Weekers
Google Maps Logo

Leuke winkel, goed assortiment. Fijn geholpen door dame met donker haar. Ga hier vaker shoppen.

Stephanie Weekers 11 maanden geleden
Bart Jansen
Google Maps Logo

Kwam om 17:56 aan en toen was de winkel al dicht ook al stond er duidelijk dat de winkel pas om 18:00 dicht zou gaan die dag. Zeer onprofessioneel.

Bart Jansen 11 maanden geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oosterparkbuurt Noordwest) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Putten
Blokker Bergen Op Zoom Zuivelstraat
Blokker Berlicum
Blokker Eindhoven Franz Leharplein
Blokker Son
Blokker Enschede Rijnstraat
Blokker Emmeloord
Blokker Culemborg
Blokker Scherpenzeel
Blokker Volendam De stient
Blokker Wormerveer
Blokker Leiderdorp
Blokker Arnhem Hanzestraat
Blokker Beuningen
Blokker Vught Marktveld
Blokker Nieuwegein Passage
Blokker Woerden
Blokker Bergschenhoek
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.