Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat map

Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat

8 · 24 recensies

Ferdinand Bolstraat 100, Amsterdam

Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Ferdinand Bolstraat 100 in het gebied 'Hercules Seghersbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 24 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hercules Seghersbuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Hercules Seghersbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Harderwijk
Blokker Uithuizen
Blokker Dongen
Blokker Made
Blokker Wateringen
Blokker Almere Stad Korte promenade
Blokker Geleen Egelantier
Blokker Alkmaar Van Ostadelaan
Blokker
Blokker Krommenie
Blokker Almelo Grotestraat
Blokker Pijnacker
Blokker Druten
Blokker Ermelo
Blokker Zelhem
Blokker Krommenie
Blokker Hoogvliet
Blokker Noordwijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.