Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat map

Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat

8.6 ยท 23 recensies

Ferdinand Bolstraat 100, Amsterdam

Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Ferdinand Bolstraat 100 in het gebied 'Hercules Seghersbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 23 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hercules Seghersbuurt hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Hercules Seghersbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Nijmegen St. Jacobslaan
Blokker Made
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Gorinchem
Blokker Nootdorp
Blokker Rijswijk Herenstraat
Blokker Lichtenvoorde
Blokker Winterswijk Markt
Blokker Blerick
Blokker Aalsmeer
Blokker Steenwijk
Blokker Zwolle Dobbe
Blokker Alkmaar Europaboulevard
Blokker Alkmaar Langestraat
Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Enkhuizen Westerstraat
Blokker Utrecht Hammarskjoldhof
Blokker Vlissingen Walstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.