Blokker Amsterdam Gelderlandplein map

Blokker Amsterdam Gelderlandplein

7.8 ยท 71 recensies

Gelderlandplein 121, Amsterdam

Blokker Amsterdam Gelderlandplein
Blokker Amsterdam Gelderlandplein Blokker Amsterdam Gelderlandplein
Blokker Amsterdam Gelderlandplein Blokker Amsterdam Gelderlandplein
Blokker Amsterdam Gelderlandplein

Over Blokker

Blokker Amsterdam Gelderlandplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Gelderlandplein 121 in het gebied 'Gelderlandpleinbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Gelderlandplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 71 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Gelderlandplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Gelderlandpleinbuurt hebben we nog 15 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Gelderlandpleinbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Dronten
Blokker Hoevelaken
Blokker Zelhem
Blokker Eindhoven Strijpsestraat
Blokker Barendrecht Van Beuningenhaven
Blokker Rotterdam Watermanweg
Blokker Coevorden
Blokker Rosmalen
Blokker Amsterdam Jodenbreestraat
Blokker Enkhuizen Westerstraat
Blokker Krommenie
Blokker Vlissingen Gildeweg
Blokker Burgum
Blokker Zutphen
Blokker Amsterdam Gelderlandplein
Blokker Amsterdam Osdorpplein
Blokker Capelle A/D Ijssel
Blokker Delft Pynepoort
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.