Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk map

Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk

7.8 ยท 80 recensies

Haarlemmerdijk 72, Amsterdam

Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk

Over Blokker

Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Haarlemmerdijk 72 in het gebied 'Haarlemmerbuurt West' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 80 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt West hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Haarlemmerbuurt West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Oosterwolde
Blokker Bergen Op Zoom Zuivelstraat
Blokker Breda Kruisvoort
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Rijssen
Blokker Middelharnis
Blokker Musselkanaal
Blokker Best
Blokker Rechtestraat Eindhoven Centrum
Blokker Amsterdam Buikslotermeerplein
Blokker Hoofddorp Burgemeester Stamplein
Blokker Axel
Blokker Venlo Nijmeegseweg
Blokker Den Bosch Rompertpassage
Blokker Amsterdam Bilderdijkstraat
Blokker Hilversum Hilvertshof
Blokker Den Haag Het Kleine loo
Blokker Wassenaar
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.