Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk map

Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk

7.6 · 79 recensies

Haarlemmerdijk 72, Amsterdam

Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk

Over Blokker

Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Haarlemmerdijk 72 in het gebied 'Haarlemmerbuurt West' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 79 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt West hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Aart Roelofsma
Google Maps Logo

Heel vriendelijk werd na een telefoontje een product direct voor me apart gezet en kon later worden opgehaald. Fijne aankoop ook, een fraaie vijzel voor een mooie prijs.

Aart Roelofsma 2 maanden geleden
Antoon Berke v c
Google Maps Logo

Fijn behulpzaam personeel.

Antoon Berke v c 3 maanden geleden
info Teuntje
Google Maps Logo

Ongelofelijk dat ze geen één euro in de kassa hebben en alleen kan pinnen, zodat je door de regen weer onverrichter zaken weg moet. Slechte beurt voor de hele middenstand. Toch maar online dan.

info Teuntje 7 maanden geleden
Oebele Kooistra
Google Maps Logo

Hoewel een Blokker, tijdens Corona toch lokaal ingesteld. Leuk personeel.

Oebele Kooistra 11 maanden geleden
Karin Gest
Google Maps Logo

Te kleine winkel die heel weinig verkoopt.

Karin Gest 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Haarlemmerbuurt West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Zutphen
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Haarlem Julianapark
Blokker Uithoorn
Blokker Utrecht Doornburglaan
Blokker Krimpen A/D Ijssel
Blokker Arnhem Hanzestraat
Blokker Amstelveen Binnenhof
Blokker Amsterdam Ferdinand Bolstraat
Blokker Beverwijk
Blokker Deventer
Blokker Amersfoort Eemplein
Blokker Maastricht Brusselse poort
Blokker Rechtestraat Eindhoven Centrum
Blokker Alkmaar Van Ostadelaan
Blokker Amsterdam Osdorpplein
Blokker Houten
Blokker Almere Stad Korte promenade
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.