Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten map

Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten

8 · 73 recensies

Hageland 79, Amsterdam

Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten

Over Blokker

Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Hageland 79 in het gebied 'Belgiëplein e.o.' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 73 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 929 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Belgiëplein e.o. hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Belgiëplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Emmeloord
Blokker Drachten
Blokker Hoogezand
Blokker Mijdrecht
Blokker H.I. Ambacht
Blokker Maasluis
Blokker Meppel
Blokker Harlingen
Blokker Heerlen Wannerstraat
Blokker Bladel
Blokker Woerden
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Ulft
Blokker Maastricht Brusselse poort
Blokker Dongen
Blokker Vlissingen Walstraat
Blokker Den Haag Waldorpstraat
Blokker Middelharnis
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.