Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten map

Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten

8 · 73 recensies

Hageland 79, Amsterdam

Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten

Over Blokker

Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Hageland 79 in het gebied 'Belgiëplein e.o.' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 73 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Belgiëplein e.o. hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Eric Zanten
Google Maps Logo

Wilde met contant geld maar ze zijn daar bang om overvallen te worden dus zegt die man u moet pinnen waarop ik zeg je moet afromen. De grap kon hij niet waarderen dus heb ik maar gepind

Eric Zanten 2 maanden geleden
amber doets
Google Maps Logo

Magisch. 1 een woord, magisch.

amber doets 5 maanden geleden
Mariska van Grasstek
Google Maps Logo

Personeel vriendelijk en met humor

Mariska van Grasstek 1 jaar geleden
P Vriend
Google Maps Logo

Geweldig geholpen Jammer genoeg kocht ik 3 dure lampen is er een stuk gevallen😥

P Vriend 1 jaar geleden
Hanneke van 't Hof-Uijldert
Google Maps Logo

Leuke aanbiedingen in apparte dingen! Wel even regelmatig binnenlopen!

Hanneke van 't Hof-Uijldert 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Belgiëplein e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Zuidlaren
Blokker Velp
Blokker Winterswijk Markt
Blokker Venray
Blokker Haarlem Marsmanplein
Blokker Papendrecht
Blokker Burgum
Blokker Didam
Blokker Doesburg
Blokker Tegelen
Blokker Alkmaar Wendelaarstraat
Blokker Zandvoort
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Amsterdam Rozengracht
Blokker Hoorn Betje Wolffplein
Blokker Utrecht Doornburglaan
Blokker Wijk Bij Duurstede
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.