Blokker Jan van Galenstraat map

Blokker Jan van Galenstraat

8 · 73 recensies

Jan van Galenstraat 107, Amsterdam

Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Jan van Galenstraat Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Jan van Galenstraat Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Jan van Galenstraat

Over Blokker

Blokker Jan van Galenstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Jan van Galenstraat 107 in het gebied 'Trompbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Jan van Galenstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 73 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Jan van Galenstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 929 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Trompbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Trompbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Beek
Blokker Oirschot
Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Den Burg
Blokker Utrecht Achter Clarenburg
Blokker Dordrecht P.A. de kokplein
Blokker Urk
Blokker Helden-Panningen
Blokker Amsterdam Eerste Oosterparkstraat
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Nieuwegein Muntplein
Blokker Vleuten
Blokker Zuidlaren
Blokker Dieren
Blokker Druten
Blokker Warnsveld
Blokker Winschoten
Blokker Den Haag Waldorpstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.