Blokker Jan van Galenstraat map

Blokker Jan van Galenstraat

8 · 72 recensies

Jan van Galenstraat 107, Amsterdam

Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Jan van Galenstraat Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Jan van Galenstraat
Blokker Jan van Galenstraat

Over Blokker

Blokker Jan van Galenstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Jan van Galenstraat 107 in het gebied 'Trompbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Jan van Galenstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 72 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Jan van Galenstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Trompbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

S S
Google Maps Logo

Echt geen leuk personeel. De eigenaar is ook heel arrogant. Ik woon er om de hoek maar ik fiets liever een kwartier verder naar de volgende Blokker.

S S 2 maanden geleden
Fleur Zwemer
Google Maps Logo

Zoals iemand anders al zei is 1 ster al teveel. We kwamen binnen en het eerste wat er gezegd wordt is “ WAT KOM JE DOEN”. Oké sorry zal niet meer komen. En dan nog boos worden als je zegt dat het wel wat klantvriendelijker mag… kom er nooit meer 👍

Fleur Zwemer 5 maanden geleden
Jorn Maas
Google Maps Logo

1 ster is nog teveel... In een bijzondere tijd totaal geen empatisch vermogen voor de klant terwijl hun eigen digitale middelen dienst weigeren. De oplossing was met de klantenservice van Blokker bellen terwijl je in de winkel bent. 😭 Hard voorbij fietsen is mijn advies.

Jorn Maas 6 maanden geleden
Deniz Elings
Google Maps Logo

Vriendelijk personeel

Deniz Elings 7 maanden geleden
Ilona Beertsen
Google Maps Logo

Een goede vestiging met vriendelijk personeel.

Ilona Beertsen 11 maanden geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Trompbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Barneveld
Blokker Breda Moerwijk
Blokker Veghel
Blokker Schagen
Blokker Amersfoort Cruquius
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Arnhem Kronenburg passage
Blokker Den Burg
Blokker Haarlem Julianapark
Blokker Houten
Blokker Vlissingen Walstraat
Blokker Rotterdam Oude binnenweg
Blokker Borger
Blokker Didam
Blokker Berlicum
Blokker St. Oedenrode
Blokker Castricum
Blokker Bergschenhoek
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.