Blokker Amsterdam Javastraat map

Blokker Amsterdam Javastraat

7.8 ยท 61 recensies

Javastraat 24, Amsterdam

Blokker Amsterdam Javastraat
Blokker Amsterdam Javastraat Blokker Amsterdam Javastraat
Blokker Amsterdam Javastraat Blokker Amsterdam Javastraat
Blokker Amsterdam Javastraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Javastraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Javastraat 24 in het gebied 'Noordwestkwadrant Indische buurt Zuid' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Javastraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 61 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Javastraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Noordwestkwadrant Indische buurt Zuid hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Noordwestkwadrant Indische buurt Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Kerkrade
Blokker Bergen Op Zoom Van Konijnenburgweg
Blokker Someren
Blokker Heemstede
Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Voorschoten
Blokker Sittard
Blokker Amsterdam Nieuw-Sloten
Blokker Amsterdam Rijnstraat
Blokker Gorinchem
Blokker Leiderdorp
Blokker S Gravenzande
Blokker Doetinchem
Blokker Bergen Op Zoom Van Konijnenburgweg
Blokker Enschede Nrd.Esmarkerrondweg
Blokker H.I. Ambacht
Blokker Rotterdam Hesseplaats
Blokker Vlaardingen Veerplein
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.