Blokker map

Blokker

8 · 71 recensies

Jodenbreestraat 19, Amsterdam

Blokker
Blokker Blokker
Blokker Blokker Blokker Blokker Blokker Blokker Blokker
Bekijk meer
Blokker

Over Blokker

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Jodenbreestraat 19 in het gebied 'Uilenburg' in Amsterdam ligt Blokker. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 71 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Uilenburg hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Uilenburg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Stiens
Blokker Apeldoorn Operaplein
Blokker Oss
Blokker Amersfoort Cruquius
Blokker Driebergen
Blokker Spijkenisse Uitstraat
Blokker Nunspeet
Blokker Kaatsheuvel
Blokker Bussum
Blokker Hengelo
Blokker Ommen
Blokker Den Haag Loosduinse Hoofdst
Blokker Dokkum Grote Breedstraat
Blokker Beek
Blokker Breda Rat Verleghstraat
Blokker St. Oedenrode
Blokker Amstelveen Westwijkplein
Blokker Hilversum Hilvertshof
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.