Blokker Amsterdam Kinkerstraat map

Blokker Amsterdam Kinkerstraat

7.6 ยท 79 recensies

Kinkerstraat 260, Amsterdam

Blokker Amsterdam Kinkerstraat
Blokker Amsterdam Kinkerstraat Blokker Amsterdam Kinkerstraat
Blokker Amsterdam Kinkerstraat Blokker Amsterdam Kinkerstraat
Blokker Amsterdam Kinkerstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Kinkerstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Kinkerstraat 260 in het gebied 'Bellamybuurt Zuid' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Kinkerstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 79 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Kinkerstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 917 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Bellamybuurt Zuid hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Bellamybuurt Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Heerlen In de Cramer
Blokker Oisterwijk
Blokker Uithoorn
Blokker Weesp
Blokker Houten
Blokker Zoetermeer Oosterheemplein
Blokker Almere Globeplein
Blokker Berlicum
Blokker Dongen
Blokker Den Helder
Blokker Zaandam Gedempte gracht
Blokker Amersfoort Cruquius
Blokker Bergen op Zoom Konijnenbur
Blokker Roosendaal Rucphensebaan
Blokker Werkendam
Blokker Zaandam Gedempte gracht
Blokker Hulst Grote markt
Blokker Rotterdam Oude binnenweg
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.