Blokker map

Blokker

7.2 ยท 20 recensies

Linnaeusparkweg 216, Amsterdam

Blokker
Blokker Blokker
Blokker
Blokker

Over Blokker

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Linnaeusparkweg 216 in het gebied 'Middenmeer Zuid' in Amsterdam ligt Blokker. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 20 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 916 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Middenmeer Zuid hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Middenmeer Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Heerenveen
Blokker Arnhem Koningstraat
Blokker Venlo Nijmeegseweg
Blokker Den Bosch Helftheuvelpassag
Blokker Rosmalen
Blokker Alkmaar Van Ostadelaan
Blokker Harlingen
Blokker Oosterbeek
Blokker Amsterdam Middenweg
Blokker Nieuwegein Muntplein
Blokker Utrecht Smaragdplein
Blokker Voorschoten
Blokker Doetinchem
Blokker Baarle Nassau
Blokker Bergen Op Zoom Zuivelstraat
Blokker Rijssen
Blokker Steenwijk
Blokker Den Haag De Savornin Lohmanplein
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.