Blokker map

Blokker

7.2 · 20 recensies

Linnaeusparkweg 216, Amsterdam

Blokker
Blokker Blokker
Blokker
Blokker

Over Blokker

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Linnaeusparkweg 216 in het gebied 'Middenmeer Zuid' in Amsterdam ligt Blokker. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 20 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 888 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Middenmeer Zuid hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Nermin Durgut
Google Maps Logo

Helaas falliet 😣. Eerst Intertoys daarna Zeeman en nu Blokker ben benieuwd wat de volgende winkel is Kruitvat,Ako,Etos of mischien wel de Albert heijn. Super jammer dat deze Blokker dicht gaat was tog wel handig lekker in de buurt nu moet ik naar oostpoort of diemen voor een Blokker.😥 En de Ako is failliet hoor jammer!

Nermin Durgut 1 jaar geleden
Yves
Google Maps Logo

Onverwacht voor dichte deur, volgens blokker.nl nog gewoon geopend

Yves 1 jaar geleden
Tuna Dalkiran
Google Maps Logo

Nog nooit zo slecht geholpen door 2 dames die dachten dat ze alles konden zeggen wat ze wilde.. Stofzuiger waar krassen op waren teruggebracht, om een nieuwe te krijgen.. Vervolgens bijna uitgescholden omdat de nieuwe stofzuiger ook krassen had.. Niemand die het kon verantwoorden, en als antwoordt krijg je dan :" We zijn toch geen magazijn medewerkers".. Dit was op 25 Februari om 14:00 op de Christaan Huygensplein. Onbeleefd, grote mond hebben en dan ook nog vervelende en denigrerende zinnen uitspreken alsof mijn moeder dat niet begrijpt.. Heel zielig dit voor 2 kassamedewerkers van de blokker.. Zou zeggen :" Als je mensen geen vriendelijk antwoordt kunt geven, heb je niks te zoeken achter de kassa van de blokker". Per direct ontslaan deze 2 onvriendelijke dames die alleenmaar scheinheilig tegenoverelkaar aan het lachen zijn..

Tuna Dalkiran 2 jaar geleden
Chantal van Polen
Google Maps Logo

Vandaag in deze winkel geweest vaste klant geweest tot vandaag Nooit meer dat ik nog een stap zet in deze winkel Mijn man kwam met ze zoon de winkel in zelf ging ik naar de ah Ze hadden een tasje mee met twee kleine producten erin van de action daar kwamen ze de winkel mee binnen om een busje zilverpoets te kopen Mijn man wist waar het stond en liep er gelijk heen hij pakt het busje om naar de kassa te lopen nu komt het Ze zoon liep achter hem en wordt door 1 van de medewerkers vast gepakt Trekken het tasje open waar een bonnetje in zat met twee producten van de action die ze niet verkopen bij de Blokker Ik begrijp dat er veel gestolen wordt in winkels Je pakt een kind niet vast er was totaal geen aanleiding voor Het enige wat er uit haar strot kwam o je hebt betaalt geen excuus of ook maar iets van dank u wel voor u medewerking echt een schande zo moeilijk te verwoorden wat dit met een vader doet Blokker doe hier wat aan ons zijn jullie kwijt als klant

Chantal van Polen 2 jaar geleden
Hayo Eisenga
Google Maps Logo

Ik kwam altijd graag in deze blokker. Ze hebben vaak wat ik nodig heb en aardig personeel. Maar nu is mijn hard gebroken wou net een lamp kopen. Maar dat mocht niet. Terwijl hij stond gewoon in het schap met een prijs er bij. Maar bij de kassa zij de jongen nee deze mag u niet kopen wand u heeft geen voucher. Die zou ik in mijn bus hebben gehad. Nou ik heb die voucher niet gehad. Opeens snap ik waarom het niet zo goed gaat met deze keten als je spullen in je assortiment hebt die je niet verkoopt. jammer blokker je bent weer een klant kwijt.

Hayo Eisenga 2 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Middenmeer Zuid) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Hoogeveen
Blokker Dokkum Grote Breedstraat
Blokker Sneek
Blokker Putten
Blokker Vlijmen De Akker
Blokker Uithoorn
Blokker Emmen
Blokker Surhuisterveen
Blokker Doetinchem
Blokker Venlo Maasstraat
Blokker Mijdrecht
Blokker Bodegraven
Blokker Gorredijk
Blokker Sneek
Blokker Brunssum
Blokker Cuyk
Blokker Krimpen A/D Ijssel
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Blokker nog meer in of rondom Amsterdam (Middenmeer Zuid) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Middenmeer Zuid.