Blokker Amsterdam Maasstraat map

Blokker Amsterdam Maasstraat

8.4 ยท 51 recensies

Maasstraat 37, Amsterdam

Blokker Amsterdam Maasstraat
Blokker Amsterdam Maasstraat Blokker Amsterdam Maasstraat
Blokker Amsterdam Maasstraat Blokker Amsterdam Maasstraat
Blokker Amsterdam Maasstraat

Over Blokker

Blokker Amsterdam Maasstraat heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Maasstraat 37 in het gebied 'Scheldebuurt Midden' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Maasstraat. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 51 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Maasstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Scheldebuurt Midden hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Patricia Put
Google Maps Logo

Leuke relaxte Blokker winkel. Niets meer en niets minder. Goed overzichtelijk assortiment. Helaas met pannen en huishoudelijke dingetjes vrij duur.

Patricia Put 3 maanden geleden
Robert Wullur
Google Maps Logo

Goede service

Robert Wullur 10 maanden geleden
Irene Reydon
Google Maps Logo

Kleine buurtzaak. Maar als ik iets nodig heb, vind ik het niet. Keurig personeel.

Irene Reydon 11 maanden geleden
Albert van Tijn
Google Maps Logo

Zeer vriendelijk en goede service

Albert van Tijn 1 jaar geleden
Abraham Custers
Google Maps Logo

Waar andere Blokkers goed scoren, was mijn bezoek vandaag teleurstellend. Ik kwam binnen en vroeg aan een medewerker naar koelkastdozen, die hadden ze niet. Ik zei dat dat me sterk leek, toen hij is aan een collega gaan vragen en het antwoord bleef gelijk. Uiteindelijk heb ik moeten uitleggen wat je met dat soort dozen doet en toen kwam hij op voorraaddozen. Hij heeft me daarnaartoe gebracht. Het personeel in deze winkel is niet erg snugger. Ik ga liever naar Blokker op de Rozengracht. Daar zijn ze slimmer, aardiger, en doen meer hun best om je te helpen.

Abraham Custers 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Scheldebuurt Midden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Coevorden
Blokker Velp
Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker Hengelo
Blokker Alblasserdam
Blokker Leiderdorp
Blokker Balk
Blokker Duiven
Blokker Ede Grotestraat
Blokker Veghel
Blokker Zwolle Van der Capellenstraat
Blokker Vlissingen Walstraat
Blokker Groesbeek
Blokker Zevenaar
Blokker Alkmaar Wendelaarstraat
Blokker Axel
Blokker Barendrecht Middenbaan
Blokker H.I. Ambacht
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.