Blokker Amsterdam Mercatorplein Amsterdam

Blokker Amsterdam Mercatorplein

Blokker Amsterdam Mercatorplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Bij Blokker Amsterdam Mercatorplein gelegen aan de Mercatorplein 88 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Blokker Amsterdam Mercatorplein

Mercatorplein 88 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Blokker Amsterdam Mercatorplein in Amsterdam

In Amsterdam aan de Mercatorplein 88 bevindt zich Blokker Amsterdam Mercatorplein. Bij Blokker Amsterdam Mercatorplein kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Woonwinkel scoort Blokker Amsterdam Mercatorplein een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Blokker Amsterdam Mercatorplein

Voor de actuele openingstijden van Blokker Amsterdam Mercatorplein in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Blokker Amsterdam Mercatorplein nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 616 6349
Blokker Amsterdam Mercatorplein Amsterdam
Blokker Amsterdam Mercatorplein Amsterdam
Blokker Amsterdam Mercatorplein Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Blokker Amsterdam Mercatorplein?

Blokker Amsterdam Mercatorplein krijgt een beoordeling van 7.8/10 gebasseerd op 62 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Vóór de corona was dit een ok filiaal en redelijk te doen met een scootmobiel en rolstoel. Helaas moest ik vorige week constateren dat het nu niet meer zo is. Met moeite kwam ik binnen, en eenmaal binnen zat ik al snel vast. Ik kon met geen mogelijkheid verder de winkel in en moest met heel veel moeite achteruit de winkel verlaten. De desbetreffende medewerker kon er niks aan doen en bood excuses aan maar het is ontzettend kwetsend en pijnlijk dat winkeleigenaren hier niet aan denken en om zo iets mee te maken. Vooral omdat het in dit filiaal niet hoeft, er is ruimte! Ik heb Blokker aangeschreven in de hoop dat ze het gaan aanpassen. Voor nu dus niet geschikt voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Helaas zijn we hier nog niet welkom maar ik blijf hoop houden dat Blokker iets gaat veranderen

Lees verder

1/5

Super klantvriendelijk! Dat zeg ik echt niet snel, ik heb altijd wel wat op te merken, maar nu dus even niet. Ik moest een staafmixer hebben met een ruime maatbeker. Daar was er maar 1 van, die hadden ze niet op voorraad. Hierop medewerkster 2 aangesproken die heeft naar 3 filialen gebeld zonder succes. Maar verkocht mij het showmodel als goedmaker. Dus toch net en minpunt bedacht: heb namelijk geen korting op het showmodel gehad. 🤪 Toch 5* voor de inzet. Overigens was medewerkster 1 niet zo assertief.

Lees verder

5/5

Super vriendelijke manager,hij loopt mee te zoeken naar het artikel,! Het was uitverkocht,maar mijnheer belt naar andere filiaal,en laat het voor mij apart leggen,TANKS mijnheer de manage,het ga je goed.

Lees verder

5/5

Vanwege de opruiming minder goed toegankelijk. Wel vriendelijk en behulpzaam personeel

Lees verder

4/5

Blokker is niet meer mijn winkel sinds de laatste update.

Lees verder

3/5

Toch met een American Express betalen bij Blokker Amsterdam Mercatorplein?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Blokker Amsterdam Mercatorplein, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Blokker Amsterdam Mercatorplein nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Blokker woonwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Blokker Amsterdam Mercatorplein toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle woonwinkels van Blokker te vinden.

Bekijk alle Blokker woonwinkels
Blokker Assen Woonwinkel
Blokker Borger Borger Woonwinkel
Blokker Coevorden Coevorden Woonwinkel
Blokker Emmen Emmen Woonwinkel