Blokker Amsterdam Mercatorplein map

Blokker Amsterdam Mercatorplein

7.8 · 68 recensies

Mercatorplein 88, Amsterdam

Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Amsterdam Mercatorplein Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Amsterdam Mercatorplein Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Amsterdam Mercatorplein

Over Blokker

Blokker Amsterdam Mercatorplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Mercatorplein 88 in het gebied 'Jan Maijenbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Mercatorplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 68 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Mercatorplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Jan Maijenbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sofia-Magdalena Karlsson
Google Maps Logo

Good Blokker.

Sofia-Magdalena Karlsson 2 maanden geleden
Donald De Roever
Google Maps Logo

Prima winkel

Donald De Roever 2 maanden geleden
Leo Pafort
Google Maps Logo

Je kunt hier van alles kopen, van stofzuiger t/m scheerapparaat

Leo Pafort 3 maanden geleden
Kamroen Hassankhan
Google Maps Logo

Door de corona kun je niet normaal winkelen. De winkel is alleen open om af te halen. Je kunt van tevoren bestellen en in de winkel naar keuze afhalen en ter plaatse betalen. Dat is beter dan helemaal gesloten zijn.

Kamroen Hassankhan 5 maanden geleden
Bas Schuiling
Google Maps Logo

Enige minpuntje is bereikbaarheid, al gaat dat op voor alle winkels in de binnenstad. Gezellige sfeer in de winkel en grappige manager (iets met een scheerapparaat en een doos 😂). Verder gewoon Blokker en ze hebben de voordelige CO2 flessen, passen gewoon in je Sodastream en zijn 3 euro goedkoper!

Bas Schuiling 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Jan Maijenbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Stiens
Blokker Ede Keesomstraat
Blokker Etten Leur
Blokker Utrecht Achter Clarenburg
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Schiedam
Blokker Lelystad Promesse
Blokker Didam
Blokker Stadskanaal
Blokker Haarlem Marsmanplein
Blokker Hoofddorp Burgemeester Stamplein
Blokker Amersfoort Emiclaerhof
Blokker Putten
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Haarlem Marsmanplein
Blokker Hoorn De Huesmolen
Blokker Den Haag Waldorpstraat
Blokker Zoetermeer Samanthagang
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.