Blokker Amsterdam Mercatorplein map

Blokker Amsterdam Mercatorplein

7.8 ยท 68 recensies

Mercatorplein 88, Amsterdam

Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Amsterdam Mercatorplein Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Amsterdam Mercatorplein Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Amsterdam Mercatorplein

Over Blokker

Blokker Amsterdam Mercatorplein heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Mercatorplein 88 in het gebied 'Jan Maijenbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Mercatorplein. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 68 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Mercatorplein accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Jan Maijenbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Jan Maijenbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Almere-Haven
Blokker Tiel
Blokker Berlicum
Blokker Roosendaal Dijkcentrum
Blokker De Bilt
Blokker Alphen A/D Rijn Herenhof
Blokker Made
Blokker St. Oedenrode
Blokker Amsterdam Javastraat
Blokker Veenendaal Veenslag
Blokker Vleuten
Blokker Den Haag Theresiastraat
Blokker Weert
Blokker Veghel
Blokker Heerhugowaard Middenwaard
Blokker Purmerend Burg. Kooimanweg
Blokker Goes Braillestraat
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.