Blokker Amsterdam Middenweg map

Blokker Amsterdam Middenweg

7.6 ยท 90 recensies

Middenweg 9, Amsterdam

Blokker Amsterdam Middenweg
Blokker Amsterdam Middenweg
Blokker Amsterdam Middenweg

Over Blokker

Blokker Amsterdam Middenweg heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Middenweg 9 in het gebied 'Linnaeusparkbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Middenweg. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 90 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Middenweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Linnaeusparkbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Linnaeusparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Eindhoven Winkelcentrum Woensel
Blokker Heesch
Blokker Vught Marktveld
Blokker
Blokker Oldenzaal
Blokker Rotterdam Oude binnenweg
Blokker Bolsward
Blokker Zelhem
Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker Den Haag Fahrenheitstraat
Blokker Leiderdorp
Blokker Voorschoten
Blokker Franeker
Blokker Oirschot
Blokker Amsterdam Molenwijk
Blokker Heemstede
Blokker Nieuw-Vennep
Blokker Vlaardingen De loper
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.