Blokker Amsterdam Middenweg Amsterdam

Blokker Amsterdam Middenweg

Bij Blokker Amsterdam Middenweg gelegen aan de Middenweg 9 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Blokker Amsterdam Middenweg is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Blokker Amsterdam Middenweg

Middenweg 9 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Blokker Amsterdam Middenweg in Amsterdam

In Amsterdam aan de Middenweg 9 bevindt zich Blokker Amsterdam Middenweg. Bij Blokker Amsterdam Middenweg kan betaald worden met Visa, MasterCard .

In de categorie Woonwinkel scoort Blokker Amsterdam Middenweg een 7.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Blokker Amsterdam Middenweg

Voor de actuele openingstijden van Blokker Amsterdam Middenweg in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Blokker Amsterdam Middenweg nu geopend is en bekijk de rest van de de openingstijden.

Categorie

Woonwinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

7.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 463 6755
Blokker Amsterdam Middenweg Amsterdam
Blokker Amsterdam Middenweg Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Blokker Amsterdam Middenweg?

Blokker Amsterdam Middenweg krijgt een beoordeling van 7.6/10 gebasseerd op 81 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mooie winkel overzichtelijk alle ziet er keurig uit

Lees verder

3/5

Slechte service! 22 december heb ik een bestelling besteld en gekozen voor Blokker Express bezorging. De bezorging duurt tussen 1 en 3 werkdagen. De volgende dag heeft de bezorger geprobeerd het te leveren. Echter ben ik hier niet over geïnformeerd. Ik kreeg een briefje in de brievenbus en heb gebeld. Ze gaven aan dat het de volgende dag werd geleverd. Vervolgens komt de volgende dag een bezorger en zitten er maar 2 van de 5 producten in mijn pakket. Een product was een kerstcadeau. De bezorgers geven aan dat ze graag 4 uur klaar willen zijn met bezorgen. Ze bellen naar het filiaal en de medewerker geeft aan dat ik langs kan komen bij het filiaal voor 5 uur om de resterende producten te ontvangen (waarvan 1 een kerstcadeau). Aangekomen om 16.50 is er niemand te zien in het filiaal. Ik heb meerdere keren aangebeld en opgebeld, maar geen reactie. Ik heb de klacht doorgezet naar de klantenservice, maar ze verwijzen naar het filiaal. Gisteren belde ik naar het filiaal en de medewerker geeft de schuld aan het nieuwe systeem en dat sommige producten uit het distributiecentrum moesten komen (terwijl de andere medewerker aangaf dat ik het kon ophalen in de winkel?). De medewerker toonde geen empathie en bood geen excuses aan. Terwijl het hier gaat om een verbroken belofte van de medewerker. Die dag krijg ik toch het pakket binnen. Tot mijn verbazing mist nog steeds 1 product (het kerstcadeau). De bezorgers nemen contact op met een andere medewerker en deze belt mij later terug. Deze medewerker maakt de belofte dat het pakket vandaag bij de eerste ronde wordt meegegeven. Vervolgens is er nog steeds geen bezorger geweest rond 12 uur. Ik bel op naar het filiaal en de medewerker geeft aan dat het pakket nog ligt bij hen en dat de bezorgers inmiddels bezig zijn met de 2e ronde. Nu is de belofte gedaan dat mijn pakket zal meegegeven worden bij de 3e ronde. Ik ben benieuwd... Volgens mij was PostNL een stuk sneller geweest.

Lees verder

1/5

Kleine Blokker. De winkel is behoorlijk rommelig. Ik trof veel onuitgepakte dozen aan. Heb wel de juiste twee tefalpannen aan kunnen schaffen. Maar je kunt hier niet gezellig even rondsnuffelen. (Personeel, klanten en dozen geeft weinig ruimte rustig alles te bekijken en dus meer aan te schaffen) Jaren geleden kwam ik er veel. Er stonden toen echt goede verkoopster 40+. Die het verkopen in hun hart hadden en wisten hoe je klanten kunt terugkrijgen in de winkel. Een denkfout dat jongeren goedkoper zijn, want ouder personeel krikt de omzet omhoog.

Lees verder

3/5

Kwartier shoppen gereserveerd, ging prima.

Lees verder

5/5

Gewone Blokker, alleen wel heel knus opgesteld. De producten die boven staan moet je in de kelder pakken.

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Blokker Amsterdam Middenweg?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Blokker Amsterdam Middenweg, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Blokker Amsterdam Middenweg nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Amsterdam.

Rituals Amsterdam Verzorging

Rituals

Waldenlaan 133

Parfumerie Douglas Amsterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Waldenlaan 202

Pearle Opticiens Amsterdam Amsterdam Opticien

Pearle Opticiens Amsterdam

Linnaeusstraat 104

Dirk van den Broek Amsterdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Pretoriusstraat 9

Van Haren Oostpoort Amsterdam Mode

Van Haren Oostpoort

Waldenlaan 126

Hans Anders Opticien Amsterdam Oost Amsterdam Opticien
coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Middenweg 32

HEMA Amsterdam Warenhuis

HEMA

Waldenlaan 12

Andere Blokker woonwinkels in Nederland

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Blokker Amsterdam Middenweg toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle woonwinkels van Blokker te vinden.

Bekijk alle Blokker woonwinkels
Blokker Assen Forum Assen Woonwinkel
Blokker Borger Borger Woonwinkel
Blokker Coevorden Coevorden Woonwinkel
Blokker Emmen Emmen Woonwinkel