Blokker Amsterdam Middenweg map

Blokker Amsterdam Middenweg

8 · 100 recensies

Middenweg 9, Amsterdam

Gesloten

Blokker Amsterdam Middenweg
Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg
Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg Blokker Amsterdam Middenweg
Bekijk meer
Blokker Amsterdam Middenweg

Over Blokker

Blokker Amsterdam Middenweg heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Middenweg 9 in het gebied 'Linnaeusparkbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Middenweg. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 100 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Middenweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.022 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Linnaeusparkbuurt hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Linnaeusparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Almere Muziekwijk
Blokker Bergen Op Zoom Zuivelstraat
Blokker Cuyk
Blokker Purmerend Van Damplein
Blokker Leiden Bevrijdingsplein
Blokker Rijswijk Herenstraat
Blokker Drachten
Blokker Haren
Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Heemstede
Blokker Barendrecht Van Beuningenhaven
Blokker Delft Pynepoort
Blokker Coevorden
Blokker Velp
Blokker Breda Ginnekenstraat
Blokker Amsterdam Haarlemmerdijk
Blokker Amsterdam Mercatorplein
Blokker Leiden Haarlemmerstraat
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.