Blokker Amsterdam Molenwijk map

Blokker Amsterdam Molenwijk

8 · 30 recensies

Molenwijk 31, Amsterdam

Blokker Amsterdam Molenwijk
Blokker Amsterdam Molenwijk Blokker Amsterdam Molenwijk
Blokker Amsterdam Molenwijk Blokker Amsterdam Molenwijk Blokker Amsterdam Molenwijk Blokker Amsterdam Molenwijk Blokker Amsterdam Molenwijk Blokker Amsterdam Molenwijk
Bekijk meer
Blokker Amsterdam Molenwijk

Over Blokker

Blokker Amsterdam Molenwijk heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Molenwijk 31 in het gebied 'Molenwijk' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Molenwijk. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 30 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Molenwijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Molenwijk hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 391 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Molenwijk) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Klazienaveen
Blokker Best
Blokker Cuyk
Blokker Veenendaal Veenslag
Blokker Rijswijk Prins W.A. Promenade
Blokker Rotterdam Slinge
Blokker Arnhem Hanzestraat
Blokker Epe
Blokker Enschede Rijnstraat
Blokker Wijk Bij Duurstede
Blokker Den Haag Waldorpstraat
Blokker Noordwijk
Blokker Zuidlaren
Blokker Surhuisterveen
Blokker Ulft
Blokker Leek
Blokker Nijverdal
Blokker Terneuzen
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.