Blokker Amsterdam Mosveld map

Blokker Amsterdam Mosveld

8.4 ยท 27 recensies

Mosveld 95 - 97, Amsterdam

Blokker Amsterdam Mosveld
Blokker Amsterdam Mosveld Blokker Amsterdam Mosveld
Blokker Amsterdam Mosveld
Blokker Amsterdam Mosveld

Over Blokker

Blokker Amsterdam Mosveld heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Mosveld 95 - 97 in het gebied 'Van der Pekbuurt' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Mosveld. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 27 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Mosveld accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Van der Pekbuurt hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Petra Kok
Google Maps Logo

Fijne Blokker, ik word altijd heel vriendelijk en behulpzaam geholpen door het personeel.

Petra Kok 3 maanden geleden
wim munnik
Google Maps Logo

Fijne winkel

wim munnik 1 jaar geleden
Pieter Brakel
Google Maps Logo

Mag ik gewoon winkelen bij blokker

Pieter Brakel 1 jaar geleden
Anita
Google Maps Logo

Planten spuit gekocht en ze hadden hem ook nog wat een mazzel

Anita 2 jaar geleden
Truus NL
Google Maps Logo

Wat een mooie winkel op de plek waar eens de markt op Mosveld, Amsterdam noord was. Het assortiment is ruim en de schappen waren goed gevuld. Op de vloer lag veel rommel (papiertjes, kaartjes, stukjes van verpakkingen) dat vond ik zelf een flinke minpunt. De dame voor in de winkel was erg behulpzaam en vriendelijk. Het plein er voor oogt gezellig, er staan een paar bankjes en er zijn nog meer leuke winkels / horecagelegenheden.

Truus NL 2 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Van der Pekbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Franeker
Blokker Elst
Blokker Velp
Blokker Hoogezand
Blokker Stein
Blokker Uden
Blokker Haarlem nice passage
Blokker Heemskerk
Blokker Utrecht Hammarskjoldhof
Blokker Gouda
Blokker Rotterdam Lusthofstraat
Blokker Rotterdam Zuidplein Hoog
Blokker Stiens
Blokker Baarle Nassau
Blokker Valkenswaard
Blokker Amsterdam Stadhouderskade
Blokker Den Haag Leyweg
Blokker Vlaardingen De loper
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.