Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade map

Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade

7.4 ยท 42 recensies

Oostelijke Handelskade 1029, Amsterdam

Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade

Over Blokker

Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Oostelijke Handelskade 1029 in het gebied 'Rietlanden' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 42 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rietlanden hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Rietlanden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Brunssum
Blokker Bergen Op Zoom Zuivelstraat
Blokker Breda Moerwijk
Blokker Vlijmen De Akker
Blokker Amsterdam Reigersbos
Blokker Zandvoort
Blokker Putten
Blokker Groningen Herestraat
Blokker Kerkrade
Blokker Rechtestraat Eindhoven Centrum
Blokker Hoofddorp Markenburg
Blokker Alblasserdam
Blokker Workum
Blokker Geldermalsen
Blokker Veendam
Blokker Enschede Nrd.Esmarkerrondweg
Blokker Den Haag Het Kleine loo
Blokker Vlaardingen Van Hogendorplaan
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.