Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade map

Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade

7.4 · 41 recensies

Oostelijke Handelskade 1029, Amsterdam

Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade
Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade

Over Blokker

Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Aan de Oostelijke Handelskade 1029 in het gebied 'Rietlanden' in Amsterdam ligt Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade. Zoek je in de categorie woonwinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 41 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.4.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Blokker Amsterdam Oostelijke Handelskade accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rietlanden hebben we nog 8 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Betty Westera
Google Maps Logo

Zocht een apparaatje waar je pluisjes kan weghalen, kon het niet vinden, de winkelmedewerkster, heeft mij daarbij prima geholpen, vroeg ook of ik er de batterijen voor had, nee dus, heb ik die er meteen bij gekocht, 👍👍

Betty Westera 4 maanden geleden
Nico van Zanden
Google Maps Logo

Fijne Blokkerwinkel met aardig personeel.

Nico van Zanden 9 maanden geleden
Catherine Charmaine Du Plessis
Google Maps Logo

Alles goed behalve te prijzen.

Catherine Charmaine Du Plessis 10 maanden geleden
Greta Hartkamp
Google Maps Logo

Ik kom hier regelmatig. Personeel heplt je goed . De winkel is niet heel groot, maar assortiment is wel heel gevarieerd. Artikelen worden soms alsnig geregeld als het door actie is uitverkocht. Kortom fijne winkel.

Greta Hartkamp 11 maanden geleden
else kok
Google Maps Logo

Niet zo'n geweldige winkel

else kok 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #f58321 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #f58321 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #c4691b !important; }
Blokker

Alle Blokker woonwinkels

Blokker heeft het in huis! Alles voor het huishouden, witgoed en producten in de keuken vind je natuurlijk hier. Bekijk de wekelijkse aanbiedingen voor de mooiste prijspakkers.

Benieuwd naar andere Blokker woonwinkels in Nederland? Blokker heeft in totaal 392 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Rietlanden) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Blokker lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Blokker woonwinkels
Blokker Assen
Blokker Almere-Haven
Blokker Lochem
Blokker Bovenkarspel
Blokker Zaandam Gedempte gracht
Blokker Zwolle Dobbe
Blokker Geldermalsen
Blokker Weert
Blokker Haarlem nice passage
Blokker Hilversum Kapittelweg
Blokker Delft Troelstralaan
Blokker Schiedam
Blokker Eindhoven Tongelresestraat
Blokker Roosendaal Rucphensebaan
Blokker Amsterdam Maasstraat
Blokker Weesp
Blokker Ommen
Blokker Den Haag Frederik Hendriklaan
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.